logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekuperace a výměna oken v jednom kroku

S rekuperační jednotkou Internorm IV40 integrovanou do rámu okna je snadné doplnit rekuperaci i tam, kde se s ní původně nepočítalo. Například při rekonstrukcích starších objektů.

Rekuperace a výměna oken v jednom kroku

Pokud uvažujete o výměně oken a rádi byste měli doma i systém nuceného větrání se zpětným získáváním tepla, je pro vás decentralizovaná rekuperační jednotka IV40 od společnosti Internorm optimální volba.
Vzduchovody jsou integrovány přímo do rámu okna. Ventilátory, křížový výměník tepla, napájecí trafo a řídicí jednotka jsou v pouzdře, pro které se při výměně okna vytvoří kapsa ve špaletě. Veškerý následný servis, výměna filtrů a podobně se pak provádí přes falc okna a do zdiva už není zapotřebí zasahovat.

Decentralizovaná rekuperační jednotka má 4 stupně provozu s výkonem od 8 do 40 m3/hod a účinnost od 93,2% (na stupni 1). Standardně jsou osazeny na vstupu i výstupu protipylové filtry třídy M5, takže toto nucené větrání pomůže i alergikům. Na přání je možné mít i filtry v třídě F7. Výměna filtru je snadná a zvládne ji i sám uživatel bez nutnosti volat servisního technika.
Rekuperaci je možné přepnout do automatického režimu, kdy se stupeň výkonu mění samočinně dle údajů ze zabudovaného vlhkostního čidla.

Manuální ovládání je možné buď tlačítky přímo na rámu okna, nebo radiově ručním ovladačem, popřípadě telefonem či tabletem s aplikací SmartWindow. V tom případě je nutné dokoupit gateway, který navíc umožní programování automatických režimů.
Rekuperační jednotku IV40 můžete mít v plastových a plasthliníkových oknech Internorm systému KF410, KF500 a KV440. V jednom rámu mohou být až dvě tyto jednotky.
Pro více informací jděte na https://umshaus.cz


UMSHAUS s.r.o.
logo UMSHAUS s.r.o.

Odborný prodejce oken a dveří WindowStar a Internorm, předokenních rolet a žaluzií Schlotterer a parapetů Helopal. Dále nabízíme vnitřní rolety a žaluzie a sítě proti hmyzu. K námi nabízeným výrobkům poskytujeme i odborné poradenství a záruční a pozáruční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.