logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MELTEM - německý výrobce větracích systémů na FOR ARCH 2018

Seznamte se s produkty společnosti Meltem, patřící mezi evropskou špičku v oblasti decentrálních větracích systémů s rekuperací, na stánku č. 7 C 04, v rámci stavebního veletrhu FOR ARCH 2018.

MELTEM - německý výrobce větracích systémů na FOR ARCH 2018

Zdravější klima obytných prostor

Čistý vzduch znamená vyšší kvalitu života. Díky čistému vzduchu se lidé ve svých domovech cítí dobře. Zvýšené koncentrace CO2 mohou vést k únavě, bolestem hlavy, snížení koncentrace a výkonnosti. Výpary z čisticích prostředků, stavebních látek, koberců, nábytku atd. kontaminují vzduch k dýchání dalšími škodlivými látkami. Dobré větrání je proto předpokladem zdravého domova.

Kvalita života i při alergii

Mnozí lidé trpí alergiemi, způsobenými prachem nebo květovým pylem. Pomocí našich větracích jednotek zabráníte přístupu těchto alergenů do Vašich prostor - rozhodující je přitom kvalita použitých vzduchových filtrů. Standardní filtr G4 sám již odstraňuje většinu pylu a prachu. Pro vyšší zatížení je vhodný protialergenní filtr F7. Při zatížení zápachem a škodlivými plyny použijte filtr s aktivním uhlím.

Chytré větrání od Meltem zajistí:

  • Ochranu proti vlhkosti
  • Ochranu proti hluku
  • Zdravé bydlení
  • Úsporu energie

Profitujte se společností MELTEM, jejich bohaté zkušenosti v oblasti decentrálního větrání s rekuperací rozšíří Vaši nabídku. Za 35 let existence toho vědí o větrání opravdu hodně.


Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG
logo Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG

MELTEM - tradiční německý výrobce a dodavatel unikátních větracích jednotek s rekuperací M-WRG-II, M-WRG-S i odtahových ventilátorů VARIO. Již 40 let vyvíjí a zdokonaluje své výrobky nedaleko bavorského Mnichova. Made in Germany je zárukou pro stávající ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.