logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MELTEM - německý výrobce větracích systémů v ČR

Seznamte se s historií bavorské společnosti MELTEM, která patří mezi evropskou špičku v oblasti decentrálních větracích systémů se zpětným ziskem tepla.

MELTEM - německý výrobce větracích systémů v ČR

Od roku 1980 se společnost MELTEM zabývá vývojem a výrobou odtahových ventilátorů VARIO do koupelen, WC i kuchyní. Nejednoho zákazníka překvapí tím, že náhradní díly, na historicky první sérii, nalezne i v aktuální nabídce. Díky této dokonalosti získává MELTEM stále více důvěry u firem, které jejich výrobky instalují a následně servisují.

V roce 2000 se společnost přizpůsobila trendu doby a začala vyvíjet decentrální, energeticky úsporné větrací jednotky s rekuperací (zpětným ziskem tepla). O dva roky později již expedovala první jednotky s označením M-WRG odběratelům z vlastního výrobního závodu v Allingu, nedaleko bavorského Mnichova. Jednotky postupem času zdokonalovala a díky vysokému výkonu (až 100 m3/hod.) a minimální hlučnosti (od 15,5 dB) patří ke špičce na evropském trhu.

Jednotky M-WRG jsou vysoce variabilní a jsou kompromisem mezi decentrálním a centrálním systémem řízeného větrání s rekuperací. Díky vysokému výkonu a možnosti napojení na krátký potrubní rozvod vzduchu provětrají 1-3 obytné místnosti. Společnost MELTEM nabízí přímou spolupráci firmám i projekčním kancelářím, které se zabývají vzduchotechnikou nebo výstavbou či rekonstrukcí bytových i rodinných domů.

Profitujte se společností MELTEM, jejich bohaté zkušenosti v oblasti decentrálního větrání s rekuperací rozšíří Vaši nabídku. Za 35 let existence toho vědí o větrání opravdu hodně.


Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG
logo Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG

MELTEM - tradiční německý výrobce a dodavatel unikátních větracích jednotek s rekuperací M-WRG-II, M-WRG-S i odtahových ventilátorů VARIO. Již 40 let vyvíjí a zdokonaluje své výrobky nedaleko bavorského Mnichova. Made in Germany je zárukou pro stávající ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.