logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka v sortimentu Vaillant - decentrální rekuperační jednotka recoVAIR VAR 60

Systém decentralizovaného větrání s jednotkami recoVAIR VAR 60 je řešení pro novostavby i pro modernizaci rodinných domů. Využijete je ale i pro bytové jednotky nebo pouze jednotlivé pokoje.


Systém decentralizovaného větrání s jednotkami recoVAIR VAR 60 je řešení jak pro novostavby, tak ale i pro modernizaci rodinných domů.

Může být také ideálním řešením pro větrání bytových jednotek nebo pouze jednotlivých pokojů.

Na rozdíl od centrálního provedení větrání s rekuperací zde nejsou potřeba žádné vzduchové kanály. Jednotky recoVAIR VAR 60 jsou zabudovány do vnějších stěn domu. Tento způsob provedení je vhodný i pro následnou integraci do stávajících budov. Výkon je pro decentralizované větrání více než dostačující: 60 m3 vzduchu za hodinu umožňuje intenzivní větrání. Při srovnatelných průtocích vzduchu jsou tyto spotřebiče také jedny z nejtišších na trhu.

Jednotky systému recoVAIR VAR 60 pracují na střídavém principu. To znamená, že buď odvádějí vnitřní vzduch směrem ven, nebo čerstvý vzduch dovnitř. Každých 70 vteřin se změní směr proudění. V závislosti na typu zařízení je komunikace mezi jednotkami buď přes kabely nebo pomocí rádiového signálu.

Pro rádiovou verzi není třeba vzájemné kabelové propojení mezi jednotlivými jednotkami.

Více informací o této novince Vaillant včetně technické specifikace.


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.