logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Příležitost: Koordinátor vývoje produktů

Do rychle rostoucího týmu JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o. hledáme člověka, který bude koordinovat vývoj produktů naší divize. Spíše než specifické technické znalosti vyžaduje pozice nadšení pro techniku a moderní technologie.

Vaším cílem bude koordinovat celý proces vzniku nových certifikovaných produktů, které budou na úrovni špičkového standardu technologií Jablotron a které budou naplňovat celkový strategický záměr divize JLT. Přitom dostanete možnost spoluurčovat jednotlivá produktová řešení a podílet se na jejich uvádění do prodeje. Budete především dohlížet na to, aby při řešení výsledek nevybočil ze stanoveného zadání, rozpočtu a harmonogramu.

Co budete dělat?

  • odpovídat za realizaci produktů z portfolia divize JLT dle stanovených priorit
  • vyhledávat a určovat vhodná technická řešení pro jednotlivé produkty dle nabídky interních řešitelů i externích subdodavatelů, včetně rozhodnutí o dílčích komponentách
  • ve spolupráci s řešiteli připravovat prováděcí dokumentaci (tj. vývojová, resp. dodavatelská zadání)
  • zajišťovat, řídit a validovat výsledky vývoje a dodávek produktů od interních řešitelů a externích subdodavatelů
  • připravovat produkty pro uvedení do prodeje, včetně zajištění adekvání dokumentace a certifikace

V případě zájmu o nabízenou pracovní pozici zašlete prosím svůj profesní životopis na info@jablotronlt.com nebo volejte +420 770 146 400.


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.