logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řízené větrání BRINK a vícezónová regulace

Proč budete přes noc zbytečně větrat obývací pokoj, když spíte v ložnici? Dnes už není nutné větrat celý dům. Pomocí řízeného větrání Brink s dvouzónovou regulací lze dosáhnout vyššího komfortu a úspor.

Systém větrání Brink je možné snadno rozšířit o třícestný ventil Brink a rozdělit tak dům například na denní a noční část.

Toto rozdělení přinese uživateli mimo zvýšení komfortu i další úspory:

  • Větrací jednotka pracuje s menším objemem vzduchu, což vede ke zvýšení účinnosti až o 5 %, dalšímu snížení spotřeby o 15-35 % a snížení hluku o 5-10 dB.To dělá z jednotek Renovent s 3-cestným ventilem jedno z energeticky nejefektivnějších zařízení na trhu.
  • Snížením objemu celkového větrání domu, při zachování dostatečné hygienické výměny vzduchu, dochází k omezení případného snížení relativní vlhkosti. Toto řešení je investičně efektivnější než entalpický výměník, který má Brink také v nabídce jako druhý krok pro zajištění dostatečné úrovně vlhkosti.
Řízené větrání Brink s dvouzónovou regulací
Řízené větrání Brink s dvouzónovou regulací


ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR
logo ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR

Firma Štorc TZB - autorizované zastoupení a importér Raychem a Brink a Ubbink pro ČR. Nabízíme komplexní systém větrání se zpětným získáváním tepla Brink a Ubbink, podlahové vytápění Raychem, regulace, ochrana potrubí, okapů a ploch před ledem a sněhem, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.