logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Soutěž o kompletní systém pro vytápění a větrání ATREA

Soutěž o kompletní systém pro vytápění a větrání ATREA
Soutěž o kompletní systém pro vytápění a větrání ATREA

Stavíte či rekonstruujete? Ušetřete! Nakupte do 31. 12. 2019 systémy větrání, chlazení a vytápění společnosti ATREA a vyhrajte. Hlavní výhra je zpětné proplacení nákupu výrobků od společnosti ATREA.

Aktuální kolo soutěže běží na území České republiky v termínu od 4. 7. 2019 do 31. 12. 2019

Pořízení rekuperační jednotky je výsledkem procesu od původní myšlenky přes projekt až po konečnou realizaci a není to záležitost na pár dní. Mnohdy uplyne delší doba, než je jedno kolo naší soutěže. proto pokračování soutěže chápeme jako krok pro ty zákazníky, kteří o našem kompletním systému vytápění a větrání začali uvažovat již v loňském roce, ale realizovat jej budou až letos.

Nákup kompletního systému společnosti ATREA se vyplatí!

Uvažujete-li o nákupu systému pro vytápění a větrání, využijte tak kromě nesporných úspor v budoucnu i možnost získat takový systém nyní zcela zdarma!

Nákup kompletního systému společnosti ATREA se vyplatí! Soutěž se vztahuje na tyto systémy větrání, chlazení a vytápění společnosti ATREA:

  • větrací jednotky DUPLEX EC, ECV a EASY společně i s příslušenstvím*,
  • větrací jednotky DUPLEX R, Alfa a Kappa společně i s příslušenstvím*,
  • integrované zásobníky tepla IZT a/nebo
  • tepelná čerpadla TCV a TCA.

* Příslušenstvím se rozumí rozvody potrubí, tvarovky a koncové elementy zakoupené ve společnosti ATREA.

Podmínkou účasti v soutěži je zakoupení některého z uvedených systémů větrání, chlazení a vytápění společnosti ATREA v době konání soutěže a zároveň provedení registrace na soutěžní stránce www.soutez-atrea.cz, a to nejpozději do 31. 12. 2019. Zde se účastník zaregistruje do soutěže vyplněním a odesláním registračního formuláře.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.