logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FOR ARCH 2017 začíná již zítra! Co pro vás chystají TZB-info a ESTAV.CZ?

Bezpečnost je nově samostatný obor na TZB-info a na FOR ARCHu 2017 mu věnujeme hned tři akce. Budou se zabývat zabezpečením bydlení, požární bezpečností a kamerovými systémy. Nebudou však chybět ani naše veletržní stálice – konzultace k cenám energií a stavebněprávní poradna.

Reklama

Konference Navrhujeme kamerové systémy

Středa 11 – 13 h Vstupní hala I, sál 2
Již druhým rokem pořádá odborný stavební portál TZB-info jednodenní tematické semináře z oblasti poplachových systémů. V rámci doprovodného programu letošního 28. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH jsme na středu 20. 9. 2017 vybrali aktuální informace na téma kamerové systémy a jejich problematiku s podtitulem „Navrhujeme kamerové systémy“. Program naleznete zde, přihlásit se můžete zde.

Konference Požární bezpečnost staveb

Čtvrtek 10:00 – 15:30, Vstupní hala II, kongresový sál
Druhý rok se na TZB-info intenzivně věnujeme také tématu „Požární bezpečnost staveb“ a v souvislosti s tím je na FOR ARCH připravena i stejnojmenná odborná konference. Hlavním letošním řečníkem bude zahraniční host Ole Herbrand Kleppe, vedoucí projekt manažer společnosti BOB, developera budovy Treet, nejvyšší dřevostavby na světě. Cílem konference je setkání oborových profesí, které mají s požární bezpečností co dočinění a vzájemná diskuze. Konference je tak určena pro architekty, projektanty, developery, hasiče, elektroinstalatéry a další související profese. Představeny budou i aktuální právní předpisy a technické normy, které jsou povinni dodržovat provozovatelé. Program naleznete zde, přihlásit se můžete zde.

Požární bezpečnost staveb, ročník 2016
Požární bezpečnost staveb, ročník 2016

Konference Jak bezpečněji bydlet

Pátek 11:00 – 15:00, Vstupní hala I, sál 1
Akce navazuje na loňskou úspěšnou konferenci Jak koupit bydlení i na stejnojmenné téma, které je na ESTAVu trvale přístupné. Rubrika obsahuje řadu článků, komentářů a součástí je i elektronická verze praktické příručky Jak koupit bydlení pro zájemce o koupi bytu a domu. Na veletrhu FOR ARCH bude k dispozici i 3. aktualizované vydání v tištěné podobě. Program naleznete zde, registrovat se můžete zde.

Stavebněprávní poradna ESTAV.cz

Čtvrtek a pátek, stánek TZB-info a Estav.cz, Hala I.
Stavebněprávní poradna Estav.cz, kde můžete zdarma konzultovat své právní dotazy týkající se stavby a bydlení, se na loňském For Archu setkala s velkým zájmem. Proto jsme ji letos rozšířili hned na dva dny a omezili délku dotazu na 30 minut, aby se dostalo na více zájemců. Ve čtvrtek bude na vaše dotazy odpovídat právní konzultantka JUDr. Petra Adámková, Ph.D., v pátek vám poradí advokát Mgr. Radek Motzke. Bližší informace o obou právnících a časy jejich konzultací naleznete zde. Přijďte, těšíme se na vás!

Stavebněprávní poradna Estav.cz
Stavebněprávní poradna Estav.cz

Srovnání cen energií TZB-info

Sobota, stánek TZB-info a Estav.cz, Hala I.
Od spuštění kalkulátoru cen energií TZB-info nemůže na For Archu chybět ani konzultace k cenám energií přímo od Jana Schindlera, analytika kalkulátoru TZB-info. Na vaše otázky ohledně dodavatelů elektřiny a plynu bude odpovídat v sobotu na stánku TZB-info a ESTAV.cz v hale I.

Konzultace cen energií TZB-info
Konzultace cen energií TZB-info
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.