logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FOR ARCH již zítra! Co pro vás chystá TZB-info a ESTAV.cz?

Zítra začíná v Praze - Letňanech 27. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH a bude trvat až do soboty. Spolu s ním na jedné ploše najdete i související veletrhy - FOR THERM zaměřený na vytápění a vzduchotechniku, FOR WOOD věnovaný dřevostavbám, Bazény, sauny & spa a letošní novinku FOR STAV zasvěcenou stavební chemii, spojovacím materiálům a ochranným pomůckám.

Reklama

„Jak koupit a rekonstruovat bydlení“


S veletrhem je spojený tematický doprovodný program, jehož součástí jsou letos dvě konference pořádané portály TZB-info a ESTAV.cz. Pro každého, kdo plánuje koupi nebo rekonstrukci domu či bytu, pořádá portál ESTAV.cz konferenci Jak koupit a rekonstruovat bydlení, která se koná v pátek 23. 9. od 10 do 15:30 h ve vstupní hale 1 v sále 1. V sérii přednášek se dozvíte praktické rady stavebních inženýrů, právníků, designérů a dalších specialistů. Vstupné je zdarma v rámci vstupenky na veletrh, program naleznete zde, přihlásit se můžete zde.





Odborná konference Požární bezpečnost staveb

V souvislosti s probíhajícím projektem „Požární bezpečnost staveb“ na webu TZB-info je na FOR ARCH připravena stejnojmenná odborná konference. Jejím cílem je setkání různých profesí, které mají s požární bezpečností co dočinění a vzájemná diskuze. Konference je tak určena pro architekty, projektanty, developery, hasiče, elektroinstalatéry a další související profese. Představeny budou i aktuální právní předpisy a technické normy, které jsou povinni dodržovat provozovatelé. Konference se koná ve středu 21. 9. od 10 do 16 h. v kongresovém sále ve vstupní hale 2. Program naleznete zde (dole), přihlásit se můžete zde.

Konzultace stavebního práva na stánku TZB-info a ESTAV.cz

Na FOR ARCHu najdete samozřejmě i společný stánek TZB-info a ESTAV.cz. Ve středu a v sobotu bude na stánku analytik kalkulátoru cen energií Jan Schindler odpovídat na otázky ohledně dodavatelů elektřiny a plynu, v pátek na našem stánku přivítáme JUDr. Petru Adámkovou, Ph.D., odbornici na stavební právo, s níž můžete zdarma konzultovat své právní dotazy týkající se stavby a bydlení. Přijďte, těšíme se na vás!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.