logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Kovový nábytek – mobiliář a koše

Zdroj: Dreamstime
Zdroj: Dreamstime

Kovový mobiliář je zařízením do průmyslových provozů, nebo se jako kvalitní řešení umisťuje při rekonstrukci do veřejného prostoru a kolem novostaveb. Jaké nejběžnější komponenty lze instalovat pro základní zkvalitnění okolí budov?

Kovové koše jsou ideální do veřejných prostor, frekventovaných kanceláří nebo budov. Jsou mnohem odolnější než plastové a navíc poskytují možnosti ve výběru barev, vzhledu a stylu.

Kovové koše na (tříděný) odpad

Kovový odpadkový koš je odolný a je ideální pro běžný odpad i třídění papíru, plastů a dalšího odpadu na exponovaných místech. Díky tenkému designu nezaberou kovové koše příliš mnoho místa.

Oblíbené jsou vyklápěcí koše s vnitřní vložkou, kdy má koš vyjímatelnou vnitřní nádobu a výklopnou přední část pro snadnou manipulaci s odpadem nebo koše zavřené, s pohyblivými samozavíracím víkem. Lze vybrat i venkovní koš se stříškou, či jednoduchý otevřený koš do provozovny. Odpadkové koše jsou vždy k dispozici v různých barvách, takže je můžete sladit s vlastním barevným schématem. oše je možné opatřit potiskem podle vlastního návrhu, napříklat označení o jaký druh odpadu se jedná ve vlastních barvách a použitém fontu.

Bytelná celokovová venkovní lavička s opěradlem Antivandal. Zdroj: Kovos.
Bytelná celokovová venkovní lavička s opěradlem Antivandal. Zdroj: Kovos.
Koš na tříděný odpad. Zdroj: Kovos.
Koš na tříděný odpad. Zdroj: Kovos.
Trojitý venkovní odpadkový koš na běžný nebo recyklovaný odpad 3× 50 l. Zdroj: Kovos.
Trojitý venkovní odpadkový koš na běžný nebo recyklovaný odpad 3× 50 l. Zdroj: Kovos.

Venkovní mobiliář

Kovový nábytek na vnější použití, pokud je vyroben z odolného kovu, zaručí dlouhou životnost. Nadčasový design kovových laviček a stolů bude sloužit po mnoho let a úprava laviček proti vandalismu je vítaným parametrem pro instalaci v městských prostranstvích.

Kovové stoly a lavičky jsou určeny pro venkovní použití v parcích, zahradách, odpočinkových zónách měst a obcí. Robustní konstrukce zajišťuje vysokou odolnost proti vandalismu. Materiály ze kterých je nábytek zkonstruován mají stěny tloušťky 3 mm. Proti korozi jsou ošetřovány pomocí žárového zinkování a lakování fasádní práškovou barvou. To dohromady zajišťuje zvýšenou protikorozní odolnost. Stůl a lavičky jsou proti vandalismu opatřeny patkami pro možnost pevného ukotvení k zemi.

Také odpadkové koše pro psy jsou díky své trvanlivosti ideální kovové. Skládací řešení je na výběr ze součástí: různě barevných zásobníku na sáčky, tyče nebo stojanu pro zavěšení a koše pro umístění odpadu.

Kovovýroba často dokáze zajistit také různé zakázky na míru, takže se nebojte oslovit příslušné firmy s konkrétní představou.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.