logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jádro nové generace tepelných čerpadel

Reklama

Společnost nabízí produkty v širokém rozsahu výkonů: samotné kompresory pro použití v tepelných čerpadlech, kombinaci kompresorů a řídicí elektroniky a Chladivový Modul Tepelného Čerpadla jako integraci jednotlivých technologií. Nový Chladivový Modul Tepelného Čerpadla (Refrigerant Module Heating – RMH) navržený pro různé typy tepelných čerpadel je integrací několika řešení společnosti. Modulární řešení usnadňuje výrobci správnou aplikaci komponentů pro dosažení optimální funkčnosti a spolehlivosti, čímž mu šetří čas a náklady na vývoj.

  • Chladivový Modul Tepelného Čerpadla
  • Nejvyšší dosažitelná účinnost A+++
  • Plně certifikované řešení dle VDE
Chladivový Modul Tepelného Čerpadla (Refrigerant Module Heating – RMH) pro výrobce tepelných čerpadel
Chladivový Modul Tepelného Čerpadla (Refrigerant Module Heating – RMH) pro výrobce tepelných čerpadel

Emerson Climate Technologies byla první společností která uvedla na trh kompletní řadu kompresorů Copeland Scroll™ pro aplikaci v tepelných čerpadlech voda-voda. S využitím bohatých zkušeností vyvinula kompresor Copeland Scroll s měnitelnými otáčkami, jenž je použit v Chladivovém Modulu Tepelného Čerpadla (RMH). Optimalizovaná spolupráce mezi kompresorem, frekvenčním měničem a ostatními komponenty jakými jsou expanzní ventily a regulátor chladivového okruhu umožňuje dosažení nejvyšší možné energetické účinnosti A+++.*

Výkon tepelného čerpadla závisí na návrhových parametrech výrobce. Modul je plně certifikovaný (EMI, EMV, VDE) a úspěšně prošel testy za nejhorších provozních podmínek které mohou v praxi nastat. Aplikace modulu zkrátí čas pro uvedení technologie s měnitelnými otáčkami na trh a znamená spolehlivé a účinné řešení.

*Dle návrhu značení výrobků spojených se spotřebou energie (Energy related Products Directive (ErP)

 

O Emersonu

Emerson (NYSE: EMR), se sídlem v Saint Louis, je globálním lídrem ve spojení technologie a inženýringu pro poskytování pokrokových řešení pro své klienty v divizích network power, industrial automation, climate technologies a appliance and tools. Výnosy v roce 2011 činily 24,2 miliard dolarů. Pro více informací navštivte www.Emerson.com.

O Emerson Climate Technologies

Emerson Climate Technologies, divize Emersonu, je světovým lídrem v poskytování řešení v oblasti průmyslových a komerčních aplikacích vytápění, větrání, klimatizace a chlazení. Skupina kombinuje nejlepší dostupné technologie s ověřeným inženýringem, projektováním, distribucí, vzděláváním a monitorovacími systémy pro poskytnutí integrovaných technologií chlazení a klimatizace přizpůsobených svým zákazníkům na celém světě. Pokrokové technologie Emerson Climate Technologies, které zahrnují vedoucí obchodní značky Copeland Scroll™ a Alco Controls, zlepšují komfort lidstva, zabezpečují kvalitu potravin a chrání životní prostředí. Pro více informací navštivte www.emersonclimate.eu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.