logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Jak vybrat dodavatele tepelného čerpadla

Mezinárodní stavební veletrh ForArch 2018 jako jeden z největších stavebních veletrhů v České republice, představuje pro české firmy výbornou příležitost zviditelnit svoje produkty a nabízí maximální možnost kontaktu s novými potencionálními zákazníky.

Na minulých ročnících se prezentovala i naše firma Kufi int. s.r.o. (obchodní značka AC Heating) a stejně tak tomu bylo i v letošním roce. Zúčastnil jsem se takto velké akce poprvé a opouštěl brány výstaviště nadšený. Nasazení všech mých kolegů bylo maximální a kdo si pamatuje slavnou znělku z německého seriálu Kobra 11, i naše tempo bylo vražedné.

Vytvořit příjemné prostředí bylo naším cílem a myslím si, že se nám ho podařilo splnit. Firma AC Heating se ubírá svou cestou, snaží se vytvořit maximální propojení vztahu dodavatel – zákazník. Překvapilo mne, že se většina firem rozhodla pro maximální zastavění prostoru svých stánků svými produkty a prostor pro setkání se zákazníky byl jaksi upozaděn. Na našem stánku firmy AC Heating s.r.o. byla vystavena venkovní a vnitřní jednotka tepelného čerpadla Convert AW, zbytek tvořilo zázemí pro posezení a jednání s návštěvníky veletrhu.




Velmi potěšující byly časté návštěvy stále se vracejících zákazníků, kteří již mají tepelné čerpadlo od nás nainstalováno a přijdou si k nám na stánek jen popovídat nebo poznat nové tváře naší firmy. Přesně to je ten důvod, o kterém jsem psal výše. Takoví spokojení zákazníci pak i několikrát samotní chodili a „tahali“ za ruku další nové návštěvníky, kterým by instalaci tepelného čerpadla samy doporučili. Mnohdy rozhovor ubíhal jiným směrem, stočil se na rodinné příslušníky mých kolegů a někteří naši obchodníci se zdravili se zákazníky jako se starými kamarády. V určitých okamžicích se stála fronta na jednotlivé obchodníky, nestíhali jsme odbavovat příliv návštěvníků a zodpovídat záplavu zvídavých dotazů. Během veletrhu jsem se setkal s mnoha lidmi, kteří cítí potřebu prokázat službu svým potomkům (nebo naopak prarodičům) v podobě koupě a montáže tepelného čerpadla a chtějí jim zajistit maximální pohodlí, bezobslužný provoz a nemalou úsporu finančních prostředků.

Když se rozhodnete vytápět svůj dům tepelným čerpadlem, měli byste si nejdříve uvědomit, proč volíte právě tento způsob vytápění a také, co vlastně od tepelného čerpadla a jeho dodavatele očekáváte. Kdo se zastavil na veletrhu ForArch 2018 u našeho stánku, poznal kolektiv lidí, kteří se vezou na stejné vlně, jsou zapálení pro svoji práci a přistupují k ní zodpovědně.

Nestihli jste nás navštívit na veletrhu? Navštivte náš showroom v Letkově.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.