logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Tepelná čerpadla Daikin Altherma – správná investice za mimořádně výhodných podmínek

Kromě široké škály možností a špičkové kvality výrobků nabízí Daikin ještě něco navíc – v případě, že získáte dotaci na výměnu starého kotle za tepelné čerpadlo, získáte další mimořádnou dotaci ve výši 15 000 korun a 20 % slevu z ceníkových cen (platí do 31. 3. 2018).

Chystáte se stavět nebo rekonstruovat nemovitost a přemýšlíte, jak co nejlépe vyřešit její vytápění? Už za několik málo let skončí životnost starých kotlů na pevná paliva, zařazených do 1. a 2. emisní třídy. Do čtyř let musí být vyřazeny z provozu a za nedodržení tohoto zákazu hrozí velmi vysoké pokuty. Starých kotlů jsou stále v provozu stovky tisíc po celé ČR. Z toho důvodu umožňuje Ministerstvo životního prostředí čerpání tzv. „kotlíkové dotace“. V současnosti probíhá již druhá vlna přidělování těchto dotací; jejich cílem je, aby mělo možnost dosáhnout na nové, moderní, úspornější a k životnímu prostředí šetrnější formu vytápění nemovitosti co nejvíce občanů. Nově bude možné výměnu kotlů předfinancovat formou půjčky z prostředků Státního fondu životního prostředí. O bezúročnou půjčku až do výše 100 % ceny a výměny zdroje si každý zájemce požádá ve své obci nebo na Státním fondu životního prostředí.

Zájem o čerpání dotací je značný, a ze zveřejněných statistik vyplývá, že zájemci o dotace se nyní v mnohem větší míře zaměřují na výběr kotlů na plyn a tepelných čerpadel. Znamená to příklon ke způsobu zásobování teplem ke zdrojům, které mají žádnou nebo malou náhradu fosilních neobnovitelných energií. A tepelná čerpadla svým ziskem obnovitelné energie zhruba vyrovnávají ztráty neobnovitelné energie při současném způsobu výroby a distribuce elektřiny, nebo je mírně přesahují.

Tepelná čerpadla Daikin Altherma využívají obnovitelné zdroje energie nebo hybridní kombinace pro účinné vytápění vašeho domu a zároveň pro ohřev teplé vody. Daikin nabízí systémy, které se přizpůsobí jak vašim potřebám, tak vašemu rozpočtu. Možnosti tepelných čerpadel sahají od obnovitelných zdrojů energie jako je vzduch, voda, geotermální, solární nebo hybridní (kombinace plyn + tepelné čerpadlo) energie až po ty tradiční, kterými jsou zemní plny nebo ropa. A nyní kromě široké škály možností a špičkové kvality výrobků nabízí Daikin ještě něco navíc – v případě, že získáte dotaci Ministerstva životního prostředí v rámci Operačního programu Životná prostředí na výměnu starého kotle za tepelné čerpadlo získáte další mimořádnou dotaci ve výši 15 000 korun a 20 % slevu z ceníkových cen (platí do 31. 3. 2018).

S tepelným čerpadlem Daikin Alterma máte zaručeno energeticky nejúčinnější řešení vytápění a přípravy teplé vody pro váš dům. Můžete pro vytápění využít plně obnovitelné zdroje, jako je vzduch, slunce, voda nebo země. Ušetříte nejen peníze, ale také práci, protože s tepelným čerpadlem zcela odpadá fyzicky náročná a „špinavá“ práce s uhlím, dřívím nebo jiným pevným palivem, které se spaluje v kotlích. Tepelné čerpadlo je mimořádně pohodlné na obsluhu. Stačí je před zimou zapnout a pohodlně vytopí celý váš dům. Měří si aktuální venkovní teplotu a té přizpůsobuje výkon. V případě jakékoli změny režimu stačí změnit nastavení na ovladači. Pokud jde o ohřev teplé vody, opět stačí její teplotu změnit jednoduše ovladačem.

Pro více informací o kompletní nabídce našich výrobků a dalších služeb navštivte webové stránky www.daikin.cz
Do 31. března můžete také využít naší infolinky 772 000 077.
Zavolejte nám s jakýmkoli dotazem ohledně čerpání dotací, tepelných čerpadel a služeb společnosti Daikin.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.