logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Panasonic představil tepelné čerpadlo Aquarea Generace H v provedení Mono-block

Modely tepelných čerpadel Panasonic Aquarea Mono-block nabízející zvýšenou účinnost a topný výkon při ohřevu na nižší teploty, se dočkaly rozšíření v podobě nového Mono-blocku Aquarea Generace H. Ten přináší kompaktní design pro snadnou a rychlou instalaci i údržbu. Ideálně je tak vhodný pro rychlou náhradu starých topných systémů.

  • Rychlá instalace
  • Skvělý COP a EER
  • 5kW model nabízí ohromující průměrné COP 5,05 při ohřevu vody na nižší teploty (35 ºC)
  • Kompatibilní s řídicím systémem ovládání Aquarea Smart Cloud

Řada mono-block Aquarea Generace H nabízí vysokou energetickou účinnost a úsporu. Nová vysoce účinná řada má nejlepší COP a EER napříč nabídkou mono-blocků značky Panasonic. Například mono-block o výkonu 5kW nabízí při nízké teplotě ohřevu (35ºC) COP 5,05 a při střední (55ºC) COP 3,5 a EER 3,38. V nabídce kromě již zmíněného 5kW modelu najdeme ještě 7kW a 9kW variantu. Všechny jsou navrženy s ohledem na rychlost a flexibilitu instalace, kdy kompaktní rozměry napomáhají snížení celkové ceny instalace. Pro jednoduší obsluhu je možné termostat nebo ovladač umístit až 50 metrů od jednotky.

Jednoduchá je i údržba, kdy jsou veškeré přípojky, včetně odvzdušňovacího ventilu, pojistného ventilu a obvodové desky rychle přístupné z čela jednotky. Mono-block Generace H může být připojen přes kabel nebo Wi-Fi na internet k řídicímu systému Aquarea Smart Cloud, jehož intuitivní rozhraní umožňuje jednoduše spravovat a nastavovat tepelné čerpadlo z mobilního zařízení nebo počítače, ať jste kdekoliv.

Mono-block Aquarea Generace H ve výsledku představuje ekonomické řešení pro domácnosti a malé komerční prostory, které vyžadují rychlou instalaci, vysoký výkon a úspory, ale potýkají se s omezeným prostorem.

Pro více informací navštivte www.aircon.panasonic.eu.





Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.