logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pěstujte si svůj SEN!

Rozhodněte se pro dosažitelné a chytré řešení: SEN – SYSTÉM ENERGETICKÉ NEZÁVISLOSTI. SEN nabízí nejen produkty, ale především celková a ucelená funkční řešení s maximálním přínosem pro vás. SEN vyrábí a využívá energii v době, kdy je to nejefektivnější a nejlevnější.

Reklama

SEN nabízí smysluplné řešení pro různé potřeby rodiny, firmy nebo státní správu.
SEN šetří životní prostředí i váš rozpočet.

Celé řešení vám navrhneme na míru a kvalitně a precizně nainstalujeme.

Vaše obec získá:

Energetickou bezpečnost

Zajistíte si jistotu elektřiny a tepla. I při výpadku dodávek proudu budete mít elektřinu pro oběhová čerpadla v topném systému, teplou vodu pro mytí, elektřinu pro ohřátí vody na čaj. Skutečnost, že v ulici nejde elektřina, se dozvíte až od souseda.

Energeticky neutrální objekt

Náklady na placení za elektřinu a teplo významně klesnou. Váš dům spotřebuje minimum elektřiny z rozvodné sítě.

Inteligentní objekt

Pokud máte inteligentní dům, lze systém energetické nezávislosti kdykoliv propojit s vaším systémem a zvýšit celkovou efektivitu celého objektu.

Elektřinu pro auto

Z vyrobené elektřiny si výhodně dobijete své elektrické auto, kolo či motorku. Monitoring umožňuje hlídat AC dobíjecí proud. Nemusíte zvyšovat velikost jističe.

Výrobu a spotřebu na jednom místě

Vyrábíte a spotřebováváte na jednom místě. Je jen na vás, co s energií uděláte. Naše systémy umožňují propojení s chytrou sítí nebo prodej / nákup energie sousedům.

Možnost snížení hlavního jističe

Celé komplexní řešení umožňuje snížit velikost hlavního jističe.

Cena pronájmu
Za cenu 7.900 Kč* bez DPH, získáte základní sestavu SEN, která obsahuje: tepelné čerpadlo, které topí a chladí, solární termický systém, hybridní solární elektrárnu s akumulací energie, chytrý monitoring a inteligentní elektroměr.
*1 fázová elektrárna.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.