logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teď je ten správný čas na montáž tepelného čerpadla

Nečekejte na podzim, pořiďte si úsporné topení již teď! Pojďme návrh probrat společně. V AC Heating Vám poradíme, jak vybrat tepelné čerpadlo.


Návrh tepelného čerpadla a celého systému vytápění domu musí zohledňovat potřeby a požadavky zákazníka. Tepelné čerpadlo musí být od začátku vybráno s ohledem na to, zda bude v domě jen topit a ohřívat užitkovou vodu. Nebo zda bude plnit další funkce jako chlazení, ohřev bazénu, spolupracovat s jiným zdrojem tepla, např. krbovou vložkou s teplovodním výměníkem aj.

Důležitá je tedy nejen konzultace s projektantem vytápění, který Vám projekt topného systému připravuje, ale i výběr takového dodavatele tepelného čerpadla, který řeší návrh komplexně, provádí odbornou montáž a jakožto výrobce ji garantuje.

Pojďme návrh probrat společně! Poradíme Vám, jak vybrat tepelné čerpadlo.

Za tým AC Heating
Hana Fikarová
info@ac-heating.cz

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.