logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Oceněné závěsné tepelné čerpadlo geoTHERM VWS 36/4.1

Závěsné tepelné čerpadlo Vaillant geoTHERM VWS 36/4.1 bylo jako novinka uvedeno na trh na konci roku 2017. Díky výhodné ceně a malým rozměrům je ideálním řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Závěsné tepelné čerpadlo geoTHERM VWS 36/4.1 je novinkou značky Vaillant, která byla uvedena na trh koncem loňského roku.

Jedná se o tepelné čerpadlo v provedení země/voda v závěsném provedení ve velikosti závěsného kotle. Je ideálním a cenově výhodným řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Součástí tepelného čerpadla jsou řízená vysoce účinná oběhová čerpadla topení a nemrznoucí směsi. Systém Sound Safe zajišťuje nízkou hlučnost do 44 dB (A). V ceně zařízení je 10letá záruka na kompresor.

Tepelné čerpadlo získalo ocenění na veletrhu Aquatherm 2018. Podívejte se na video natočené redakcí TZB-info přímo na veletrhu.


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.