logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Technologie vytápění budoucnosti - tepelná čerpadla Vaillant

Ať už řešíte vytápění a ohřev vody v rekonstruovaném domě nebo novostavbě, z naší nabídky tepelných čerpadel můžete vybírat z několika variant podle provedení nebo požadovaného výkonu.

Technologie vytápění budoucnosti - tepelná čerpadla Vaillant

Tepelná čerpadla Vaillant jsou skutečnými týmovými hráči. Spolehlivě fungují a komunikují v systému - třeba s naší rekuperační jednotkou s centrální ventilací pro výměnu vzduchu a rekuperaci tepla recoVAIR.

Všechna zařízení Vaillant se snadno instalují a mohou být rozšířená v závislosti na vaší potřebě. A díky eBUS rozhraní lze všechny prvky systému pohodlně ovládat najednou pomocí jednoho regulátoru.

V kombinaci s odpovídajícími systémovými komponenty mohou být naše tepelná čerpadla rozšířena různými způsoby, např. solárními systémy podporujícími ohřev vody a/nebo vytápění interiéru budovy, nebo rekuperační jednotkou s centrální ventilací pro výměnu vzduchu a rekuperaci tepla. Všechny prvky systému pak lze jednoduše ovládat jedním regulátorem.


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.