logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Technologie vytápění budoucnosti - tepelná čerpadla Vaillant

Ať už řešíte vytápění a ohřev vody v rekonstruovaném domě nebo novostavbě, z naší nabídky tepelných čerpadel můžete vybírat z několika variant podle provedení nebo požadovaného výkonu.

Technologie vytápění budoucnosti - tepelná čerpadla Vaillant

Tepelná čerpadla Vaillant jsou skutečnými týmovými hráči. Spolehlivě fungují a komunikují v systému - třeba s naší rekuperační jednotkou s centrální ventilací pro výměnu vzduchu a rekuperaci tepla recoVAIR.

Všechna zařízení Vaillant se snadno instalují a mohou být rozšířená v závislosti na vaší potřebě. A díky eBUS rozhraní lze všechny prvky systému pohodlně ovládat najednou pomocí jednoho regulátoru.

V kombinaci s odpovídajícími systémovými komponenty mohou být naše tepelná čerpadla rozšířena různými způsoby, např. solárními systémy podporujícími ohřev vody a/nebo vytápění interiéru budovy, nebo rekuperační jednotkou s centrální ventilací pro výměnu vzduchu a rekuperaci tepla. Všechny prvky systému pak lze jednoduše ovládat jedním regulátorem.


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.