logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

OCHSNER MULTI TOWER - kompaktní řešení pro úsporu místa

Vnitřní jednotka tepelného čerpadla OCHSNER v provedení MULTI TOWER obsahuje všechny potřebné komponenty pro připojení k topnému systému, včetně akumulační nádoby a zásobníku na teplou vodu.

Tepelná čerpadla OCHSNER se nově dodávají také s jednotkou MULTI TOWER. Vnitřní jednotka MULTI TOWER obsahuje veškeré potřebné komponenty pro připojení k topnému systému, včetně vestavěné akumulační nádoby a vestavěného zásobníku pro přípravu teplé vody.

Výsledkem je kompaktní provedení vnitřní jednotky, které se vyznačuje čistými liniemi a umožňuje rychlé a snadné připojení k topnému systému.

Vnitřní jednotka OCHSNER MULTI TOWER také přináší úsporu místa v technické místnosti, kdy na prostoru pouze jednoho metru čtverečního jsou zabudovány všechny hydraulické komponenty, včetně akumulační nádoby a zásobníku pro ohřev teplé vody. Pro snadnější manipulaci při instalaci, lze jednotku rozložit na dvě části.

Vnitřní jednotka OCHSNER MULTI TOWER obsahuje
  • regulaci tepelného čerpadla
  • kondenzátor tepelného čerpadla
  • zásobník o objemu 168l pro ohřev teplé vody
  • akumulační nádobu o objemu 100l
  • úsporné oběhové čerpadlo
  • přídavný elektrický ohřev
  • bezpečnostní prvky hydraulického systému

Jednotka MULTI TOWER se dodává variantně k tepelným čerpadlům vzduch-voda s plynulou regulací topného výkonu.

OCHSNER je tradiční rakouský výrobce tepelných čerpadel nejvyšší kvality a technologický lídr v oboru. Tepelná čerpadla OCHSNER se vyznačují nízkou hlučností, vysokými topnými faktory a dlouhou životností.


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.