logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zaváděcí slevy na nová tepelná čerpadla Vaillant až 60 000 Kč

Odborný návrh na nová tepelná čerpadla flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive vám vypracujeme na vyžádání nezávazně a zdarma. Akce je časově omezena do 15. 5. 2016.

Na veletrhu Aquatherm jsme představili novou řadu tepelných čerpadel Vaillant – flexoTHERM/flexoCOMPACT exclusive. Jedná se o zcela novou konstrukci, která vyniká řadou unikátních řešení.

K zásadním přednostem patří například:
  • maximální energetická účinnost A++/A+++
  • extrémně nízká hlučnost díky systému Sound Safe System
  • vzdálená správa přes mobilní aplikaci multiMATIC
  • zcela nová regulace otopného systému a přípravy TV

Nová generace tepelných čerpadel Vaillant flexoTHERM exclusive a flexoCOMPACT exclusive (varianta s integrovaným nerezovým zásobníkem) je nabízena v provedení země/voda, vzduch/voda nebo voda/voda. Neobyčejná řešení přispěla k širokým možnostem instalací. Nezáleží na tom, zda instalujete tepelné čerpadlo Vaillant do nového nebo staršího domu. Díky zcela novému a zároveň unikátnímu konceptu se Vaillant tepelná čerpadla flexoTHERM/flexoCOMPACT exclusive přizpůsobují Vám.

Odborný návrh Vám vypracujeme zdarma.

akce na tepelná čerpadla Vaillant flexotherm

Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.