logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

O hliníkové střechy je letos znovu zájem, ideálním doplňkem jsou hliníkové okapy

SATJAM-AluMat
SATJAM-AluMat

Stavební sezóna je v plném proudu a zkušenosti společnosti SATJAM potvrzují, že i letošní rok stavebníci zase o něco více preferují hliníkové střešní krytiny. Hliník je u tohoto sortimentu považován za prémiový materiál, a to díky dlouhé životnosti a příkladné odolnosti vůči nástrahám počasí.

Jeho další předností je nízká hmotnost – až 20krát menší než u běžných betonových tašek.

Ideálním doplňkem k hliníkové střeše jsou hliníkové okapy – dvojnásobně trvanlivější než ocelové, ale s nepoměrně menším příplatkem. Česká firma SATJAM kromě lehkých plechových krytin dodává i střešní příslušenství, a to včetně uceleného okapového systému SATJAM Niagara. Nově je dostupný také z vysoce kvalitní slitiny AluRain, jejímž dodavatelem je známá hliníkárna Norsk Hydro.

Okapy SATJAM Niagara z materiálu AluRain jsou silné 0,7 milimetru a mají odolnou povrchovou úpravu. Díky tomu je nikdy nebudete muset nikdy natírat a navíc je na ně v rámci programu SATJAM Záruka Plus poskytována garance funkčnosti 30 let.

Zájemci mají na výběr z červené, hnědé, antracitové a černé barvy. A samozřejmě platí, že je možné okapy SATJAM Niagara AluRain instalovat i zcela nezávisle, tedy k libovolné střeše. Láká k tomu jejich výhodná cena – u nejprodávanějšího průměru žlabu 150 mm jen 140 Kč bez DPH za běžný metr. Příplatek oproti ocelovému okapu stejného průměru je tak pouze 18 Kč bez DPH.

Pokud však přistoupíte k rekonstrukci nebo stavbě střechy komplexně, dostanete při odběru 100 m2 hliníkových krytin a kompletního okapového systému zdarma 16 metrů žlabů SATJAM Niagara.

Více informací k této akci zde.

SATJAM-AluMat
SATJAM-AluMat

SATJAM-AluMat

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.