logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Satjam, to není jen střešní krytina. Systém zahrnuje i okapy, střešní okna a nadkrokevní izolaci

obr. 1
obr. 1
 

Satjam už není jen značkou kvalitní plechové střešní krytiny!

Společnost Satjam se již od dob svého založení v roce 1995 řadí mezi nejvýznamnější dodavatele lehkých kovových střešních krytin na našem trhu. Nutno říci, že konkurenční prostředí v této oblasti je veliké, ať už ze strany tuzemských nebo zahraničních výrobců. K udržení svého vysokého postavení na trhu, musí Satjam neustále přicházet s inovacemi a novými produkty. Důraz společnosti Satjam je v posledních letech kladen zejména na komplexnost celého sortiment, inovace ve výrobních technologiích a materiálech a nechybí ani snaha o bližší kontakt se zákazníky. Nyní si jednotlivé kroky společnosti Satjam rozebereme detailněji.

Sortiment plechových střešních krytin je nejširší v ČR

obr. 2
obr. 2
obr. 3
obr. 3

V oblasti tuzemských výrobců plechových střešních krytin má Satjam náskok už ve velikosti nabídky krytin. Nabízí totiž nejširší sortiment plechových střešních krytin v celé České republice. Mezi stálice v nabídce se řadí krytiny Bond Metalic, Bond Exclusive, Rapid, Grande nebo Roof, ale jsou stále doplňovány o novinky. Mezi ně se řadí krytiny Arad a Rombo. Každý druh střešní krytiny je specifický a unikátní. Specifickým znakem krytiny Arad je například systém skrytého kotvení

Důraz kladen na komplexnost sortimentu

obr. 4
obr. 4

Pozornost společnosti Satjam v posledních letech ale nebyla zaměřena jen na rozšiřování nabídky plechových krytin. Velké úsilí je věnováno také komplexnosti nabízeného sortimentu. V nabídce nejsou jen krytiny, ale i ostatní vybavení spojené s kvalitními střechami. Na jejich vývoji a výrobě Satjam velmi usilovně pracuje. Nyní si z nabídky společnosti Satjam můžete vybrat také kompletní okapový systém Satjam Niagara, kvalitní střešní okna Aura a nadkrokevní izolaci Izopir. Navíc se neustále inovuje a rozšiřuje nabídka střešních doplňků.

 

Produktové materiály také prochází inovacemi

obr. 5a
obr. 5b

obr. 5

Základem každého výrobku je kvalitní materiál. O střechách to platí dvojnásob. Proto se Satjam snaží také o inovace v tomto odvětví. Výroba střešních krytin byla rozšířena o nové materiály ze slitiny hliníku – Alumat a Alumat Stucco. Charakteristickým znakem těchto materiálů je maximální odolnost, což potvrzuje i nadstandardní záruka po dobu 40 let. U plechových střešních krytin je důležitou součásti povrchová úprava. Satjam nově na své krytiny využívá i povrchovou úpravu PURMAT®. Ta byla vyvinuta v laboratořích firmy Arcelor Mittal přímo na míru krytinám z jejich sortimentu. Krytiny opatřené touto povrchovou úpravou mají záruku 30 let.

obr. 6
obr. 6

Satjam se také snaží o větší kontakt se svými zákazníky. K pěti obchodním střediskům a pobočkám v Ostravě, Brně, Praze-Úvalech, Hradci Králové a Ústí nad Labem, přibyla ještě jedna. Jedná se o nově otevřenou pobočku v Českých Budějovicích.

Více informací o společnosti Satjam a jejích produktech viz www.satjam.cz


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.