logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Rozšíření sortimentu hliníkových střešních krytin Satjam ALUMAT

I novinky na trhu se mohou setkat s velkou popularitou

ALUMAT dům

Česká povaha je k novým výrobkům poněkud skeptická a novinkám na trhu většinou nedůvěřujeme. Jistě máme mnoho důvodů, protože některé novinky opravdu nedosahují potřebných kvalit a raději volíme osvědčený produkt. Toto pravidlo platí i v oblasti střešních krytin. I zde jsme nedůvěřiví a skeptičtí. Pokud ale novinky prokáží svou vysokou kvalitu a odolnost, není důvod k ostychu. Toho se nyní dočkala také střešní krytina společnosti Satjam, vyráběná z hliníku – Satjam ALUMAT.

Teprve rok po uvedení na trhu poptávka stále sílí

Ačkoli společnost Satjam uvedla tuto střešní krytinu na trh teprve v loňském roce, již nyní se setkává s velkým ohlasem a využívá se na mnoha střechách. Poptávka stále sílí. Přednosti této krytiny jsou opravdu velké. Mezi ty hlavní patří především kvalita materiálu. Základní složkou je samozřejmě hliník (aluminium), který je doplněn o vyvážený poměr hořčíku a manganu. Samotný materiál je vybaven povrchovou úpravou na bázi polyesteru. Díky tomu vzniká střešní krytina, která vyniká vysokou jakostí, dlouhou životností a extrémní odolností.

2 druhy krytin a 2 povrchové úpravy

Alumat Roof
Alumat Roof
Alumat Stucco Grande
Alumat Stucco Grande

Tento materiál se zatím využívá k výrobě dvou druhů střešních krytin. Konkrétně se jedná o střešní krytinu SATJAM Grande Plus a SATJAM Roof Classic. Oba druhy patří v sortimentu Satjam mezi nejvyužívanější. Pro oba druhy jsou také nabízeny dvě možnosti povrchové úpravy. Tu tvoří Alumat a Alumat Stucco. Oba materiály mají stejnou pevnost a odolnost. Alumat Stucco je vytvářen do podoby reliéfu, snižuje jeho hlučnost při dešti a zvyšuje eleganci.





Dříve 2 barvy, ale dnes již více

Při uvedení na trh byly střešní krytiny z materiálu ALUMAT nabízeny pouze ve dvou barvách – červená a hnědá. Jednalo se sice o nejvyužívanější druhy barev, ale ne na všechny střechy se právě červená nebo hnědá hodí. Proto se společnost Satjam rozhodla pro rozšíření sortimentu barevných povrchů u tohoto materiálu. Konkrétně se jedná o odstíny RAL 7016 tmavě šedá v hladkém provedení Alumat, RAL 7016 tmavě šedá v provedení Stucco a RAL 9005 černá v provedení Stucco. Nyní si může vybrat opravdu každý.

ALUMAT barvy
 

Více informací o těchto hliníkových krytinách naleznete zde http://www.satjam.cz/satjam-roof-alumat-157.html


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.