logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Online webinář HELUZ – Vzduchotěsnost staveb od teorie po praxi

Co vše má vliv na vzduchotěsnost stavby, proč je důležité ji řešit a jak vlastně ovlivňuje energetickou náročnost budovy? To vše a mnohem více bude obsahem nového online webináře, v úterý 10. února od 10:00 do 11:00.

Webinář je vhodný pro projektanty, architekty, realizační firmy, technický dozor staveb.

Registrujte se:
https://www.azpromo.cz/webinar-heluz-vzduchotesnost-staveb-v-teorie-praxi-10-2-2023/

Přednášející:
Ing. Pavel Heinrich – produktový manažer z technického rozvoje HELUZ
Ing. Martin Coufalík – produktový specialista z technického rozvoje HELUZ

Moderuje:
Zuzana Kozáková

V rámci webináře si projdeme, proč je dobré, respektive nutné řešit vzduchotěsnost stavby. Ukážeme si vliv těsnosti obálky budovy na energetickou náročnost domu. Neopomene ani definování a význam těsnosti stavby v rámci projektové dokumentace. Dotkneme se dotací Nová zelená úsporám, kde je dosažení správné vzduchotěsnosti staveb jedním z klíčových předpokladů pro získání dotace. Podíváme se na konstrukční detaily a jaké výhody přináší využít typové konstrukční detaily HELUZ. A samozřejmě se budeme věnovat i poznatkům z měření ze staveb, které provedl Ing. Martin Coufalík v rámci poskytování naší služby Blower door test,“ vysvětluje hlavní přednášející Ing. Pavel Heinrich.

Poznatky z webinářů pořádaných společností HELUZ lze využít pro navrhování a provádění konstrukcí z cihelného systému HELUZ.

V rámci poradenství společnosti HELUZ mohou stavebníci čerpat potřebné informace i touto cestou:


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.