logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

RIDGID uvádí zcela novou řadu ergonomických a lehkých lisovacích strojů

RIDGID rozšiřuje produktovou linii lisovacích strojů o dva menší, lehčí stroje a "připojuje" další generaci kompaktních lisovacích strojů RIDGID RP 240 s pistolovým provedením rukojeti a RIDGID RP 241 v provedení v jedné ose (inline). Obě lisovací kleště vám exkluzivně představíme na výstavě Aquatherm 2018 v Praze. Navštivte nás v hale 3 u stánku č. 308. Těšíme se na vás.

Sada lisovacích strojů RIDGID RP 241
Sada lisovacích strojů RIDGID RP 241

Tyto nástroje jsou ideální pro práci v těžce dostupných a nejtěsnějších prostorech se zachováním požadované ergonomie a kvality zalisování na měděných, ocelových, nerezových, PEX a vícevrstvých trubkách.

RIDGID je již téměř 20 let lídrem v lisovacích technologiích," říká Enver Celik, produktový manažer společnosti RIDGID. "Pokračujeme v nastavení vysokých standardů pro naše zákazníky vyvíjením výrobků, které splňují jejich potřeby, aniž by došlo k omezení lisovací síly. Naše nové modely RP 240 a RP 241 nejsou výjimkou, oba byly účelově vyvinuty v menším a lehčím provedení pro maximální produktivitu s minimalizací únavy obsluhy.

Model RP 240 je jen 32 cm dlouhý a váží 2,4 kg i s baterií, což je o 15 % kratší a o 10 % lehčí od předešlých modelů. Model RP 241 je o 25 % kratší a o 10 % lehčí než jeho předchůdce a jeho štíhlé inline provedení umožňuje jednoduché ovládání jednou rukou v stísněných aplikacích při práci nad hlavou.

Oba modely jsou dodávány s 2 novými 12V pokročilými lithiovými bateriemi pro více než 300 zalisování na jedno nabití. Jsou standardně vybaveny technologií Bluetooth® Low Energy, která umožňuje uživateli přístup k údajům o strojích, jako je stav pohonu, stav baterie, množství zalisování za den, info o servisním intervalu a mnoho dalšího s bezplatnou aplikací RIDGID Link™. RP 240 a RP 241 jsou prvními "připojenými" kompaktními lisovacími stroji na světě, které uživatelům poskytují jedinečnou možnost diagnostiky a správy stroje.

Kromě toho oba stroje obsahují exkluzivní senzor zajišťovacího čepu RIDGID, který zabraňuje nesprávnému a nebezpečnému použití stroje a čelistí a mikroprocesorem řízené lisovací cykly s indikátorem dokončení lisovacího cyklu, vizuálně potvrzující požadovanou lisovací sílu a kvalitu zalisování. Stejně jako jejich předchůdci mají RP 240 i RP 241 nejlepší servisní interval ve své třídě 32 000 cyklů, což dramaticky snižuje náklady na provoz po celou dobu životnosti strojů.

Kompaktní lisovací stroje RIDGID RP 240 s pistolovým provedením rukojeti
Kompaktní lisovací stroje RIDGID RP 240 s pistolovým provedením rukojeti
Kompaktní lisovací stroje RIDGID RP 241 v provedení v jedné ose
Kompaktní lisovací stroje RIDGID RP 241 v provedení v jedné ose

Aquatherm Ant Profitools

ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.