logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak jsme instalovali podhled v kancelářích Lufthansy

Měli jsme tu čest spolupracovat s týmem TJ ARCHITEKTI na rekonstrukci kancelářských prostor Lufthansy. Oslovili jsme proto Ing. arch. Zuzanou Jurákovou z TJ ARCHITEKTI, s pár dotazy na realizaci projektu.


Paní Juráková, co rozhodlo o tom, že jste nakonec vybrali baffle Cewood?
Původně jsme mířili na jiný akustický materiál, ale nakonec vyhrál Cewood a jeho příznivá cena pro klienta. Důležité pro nás bylo, že jsme mohli panely nechat nastříkat na námi navrženou barvu a nemuseli jsem se podřídit vzorkovníku.

Jak jste postupovali při návrhu designu a řešení akustiky?
Úplně na začátku jsme vycházeli z požadavku klienta, aby společné prostory byly příjemnější a útulnější. Jelikož se jedná o call centrum, byla akustika na prvním místě. O akustických podhledech jsme již měli povědomí, takže jsme hledali estetické řešení, které by podpořilo naši myšlenku. A tak jsme objevili vaši firmu. Technické aspekty jsme konzultovali s panem Beránkem, který navrhl optimální řešení pro oba prostory s ohledem na požadovaný vizuál.

Rekonstrukce byla realizována ve dvou patrech, kde sídlí nonstop zákaznická podpora. Jak jste dokázali zachovat provoz 24/7 během instalace?
Vše bylo o pečlivém harmonogramu, který jsme ladili jak se stavbyvedoucím, tak s vedením společnosti. Vytipovali jsem si časy, kdy bude v prostorách co nejmíň lidí. V tento čas se odehrávaly ty nejhlučnější práce, tedy kotvení závěsů do betonového stropu. Pak už šlo jen o to, vyčlenit jeden den na zavěšení panelů v jednom patře, a pak druhý den pro druhé patro. Největší podíl na úspěchu této logistické záležitosti má vedení společnosti.

Číst dále


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.