logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vinylové podlahy COREtec

COREtec představuje inovativní řešení vinylových podlah. Tyto série nabízí realistické dřevěné dekory v různých velikostech a barvách, doplněné o korkovou podložku pro vyšší pohodlí a tepelnou izolaci

Vinylové podlahy COREtec představují skvostnou ukázku inovace v oblasti podlahových řešení, která spojuje estetickou krásu s praktickými výhodami. Tyto podlahy jsou charakteristické svou vysokou odolností a mnohostranným využitím, což z nich činí ideální volbu pro různé typy interiérů, od domácností až po komerční prostory.

Například řada COREtec Pro Plus a COREtec Sur Plus jsou určeny pro oblasti s vysokou zátěží, jako jsou komerční prostory nebo veřejné budovy. Tyto podlahy jsou navrženy tak, aby byly odolné proti poškrábání a otěru, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Na druhou stranu, řada COREtec Naturals přináší lehkost a vzdušnost díky svému provzdušněnému jádru, což zlepšuje izolační vlastnosti podlahy. Tato kolekce je ideální pro ty, kteří hledají podlahové řešení, které přináší komfort a zároveň zlepšuje tepelnou a zvukovou izolaci prostoru.

Pro ty, kteří preferují luxusní vzhled, je kolekce COREtec XL END ideální volbou. Dlouhé lamely této kolekce dodávají prostoru pocit pravého luxusu a elegance. Kombinace vysoké kvality materiálů a estetiky činí tuto řadu vyhledávanou mezi designery a architekty, kteří chtějí vytvořit prostor s výrazným charakterem.

V neposlední řadě, kolekce COREtec CERAtouch a COREtec the essentials, přinášejí řešení pro specifické potřeby. CERAtouch je ideální pro vlhké prostory jako jsou koupelny a kuchyně, kde kombinace odolnosti vinylu a vzhledu keramiky vytváří jak estetický, tak praktický povrch. 

Kolekce vinylových podlah COREtec


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.