logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vinylové podlahy Designart - 32 designových dekorů perfektní imitace dřeva nebo kamene

Pohodlnost, měkkost došlapu nebo vhodnost pro podlahové vytápění jsou zde samozřejmostí. Snadná pokládka a vysoká odolnost proti poškrábání. Navíc je vhodný i do vlhkých prostor.

Vinylové podlahy DesignArt představují skutečnou revoluci v oblasti podlahových krytin. Už na první pohled zaujmou svým moderním designem, který se stane dominantním prvkem každé místnosti. Nejenže krásně vypadají, ale jsou navrženy tak, aby splňovaly i ty nejnáročnější požadavky na pohodlí a funkčnost. Jejich měkkost došlapu je zárukou komfortu, který oceníte s každým krokem, a díky vhodnosti pro podlahové vytápění se jedná o ideální řešení.

Bez ohledu na to, zda je vaše domácnost laděná v retro stylu, směřuje k futuristickému vzhledu, nebo preferujete minimalistický přístup, vinylové podlahy DesignArt vám nabídnou přesně ten pravý vzor a odstín, který dokonale doplní váš interiér.

A to rozhodně není vše, co můžete od této kolekce očekávat. Máte-li zájem o jedinečný vzhled vaší podlahy, kolekce DesignArt vás osloví svými 32 designovými dekory. Francouzský výrobce Gerflor při tvorbě této kolekce myslel na každý detail. Chcete-li podlahu, která věrně imituje dřevo nebo kámen, zde najdete řešení, které překvapí svou autentičností a zároveň udržitelností.

Když mluvíme o kompletnosti řešení, vinylové podlahy DesignArt jdou ještě dále. Zapomeňte na situace, kdy musíte kombinovat podlahové dílce z jednoho obchodu s podložkou z druhého a lištami, které se snažíte aspoň přiblížit odstínu podlahy. Všechny komponenty od lišt až po podložky jsou v rámci kolekce Supellex - Svět podlah vyladěné do posledního detailu, aby společně tvořily dokonalý celek.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.