logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dokonalý vzhled, odolný materiál: Terasa i obložení zábradlí z kompozitního dřeva Terafest

Kompozitní dřevo dnes nachází své uplatnění nejen při stavbě teras, ale také plotů nebo obkladů stěn, a to jak u soukromých subjektů, tak i v prostorách určených veřejnosti.

Reklama

Jedná se o moderní, atraktivní a na dotyk příjemný materiál, disponující celou řadou předností, které ho předurčují pro venkovní realizace. 

Uvedené výhody zaujaly majitele rodinné novostavby, kteří zvažovali, jaký materiál pro stavbu terasy použít. O tom, jakou terasu si v objektu přejí, měli investoři celkem jasnou představu. Měla být bezpečná, odolná, měla vyžadovat jen minimální péči bez dodatečných finančních a časových nákladů a vedle dlouhé životnosti měla být i esteticky zajímavá.

Není náhoda, že při výběru terasy padla volba na českého výrobce a dodavatele WPC - Woodplastic. Firma patří dlouhodobě k evropské špičce. Její plnoprofilová kompozitní prkna Terafest®  mají reprezentativní design, netvoří se na nich třísky a skryté kotvení zajišťuje hladký kompaktní povrch. Zdravotně nezávadný a plně recyklovatelný materiál obsahuje vybranou dřevitou moučku obohacenou o stejný vysokohustotní polyethylen, jaký se používá ve zdravotnictví.

Při realizaci byla použita prkna řady Premium se standardní šířkou a povrchem Forest Plus. Jejich nadčasový design je daný výrazným přírodním vzorem s nepravidelným žíháním, které zaručuje, že na prknech nejsou tolik vidět běžné nečistoty. Celkový dojem podtrhuje ocelově šedá barva prken Inox, která skvěle ladí s fasádou domu a s dalšími doplňky.

Použitím prken Terafest® Forest Plus Inox u domovního vstupu, na terase v patře i coby originálního obkladu zábradlí vznikl harmonický prostor, který objekt přirozeně propojuje s jeho okolím. 

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.