logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Třívrstvé dřevěné podlahy v nové kolekci - the family

Baví vás dřevo? A toužíte po skutečné dřevěné podlaze? Pak vás jistě zaujme luxusní podlahová nabídka kolekce the family.

Kolekce the family je totiž zaměřena nejen na kvalitu a pohodlí při chůzi, ale i na to, aby se pro výrobu používaly pouze ekologické materiály. Každou desku totiž tvoří dřevo z českých a slovenských dubů.

Jednotlivé dekory jsou nejen označeny specifickým jménem, ale dokonce i číslem. Výběr je opravdu bohatý a v každém ohledu dokonalý. Přesvědčte se sami.
  • 01 Adam – je klasickým představením dubové podlahy, která je opatřena příjemným teplým odstínem. Jednotlivé desky spolu na podlaze vytváří originální vzhled.
  • 02 Lucie – je odstín, který souzní se světlem a světlými tóny. Struktura obsahuje tmelené suky s nápaditou nepravidelností.
  • 03 David – nabízí oblíbený dubový dekor v kouřovém provedení. Těšit se můžete na neopakovatelný charakter podlahy, jeho stálost a dokonalý styl.
  • 04 Anna – je řešením, pokud hledáte spíše tmavé podlahy. Kombinuje hřejivou hnědou a současně výrazné znázornění přirozených čar dřeva. Podlaha působí neobvykle a velmi moderně.
  • 05 Filip – je vynikající volbou pro každého, kdo sní o podlaze jako z anglického venkova. Klasika, která umí propojit historii s přítomností.
  • 06 Iveta – podlaha je jemná, čistá a naprosto elegantní. Navozuje pocit absolutní přirozenosti a vyzdvihuje každý detail dřevěného materiálu.
  • 07 Petr – je dub s nejmenší žilnatostí a s extrémně jemnou strukturou. Hodí se do všech obytných prostor, kde zaujme svou jedinečností i rovnoměrností.

Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.