logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rigidní podlahy Allure - odolné proti poškrábání a promáčknutí

Jedinečných předností tohoto moderního materiálu využívá řada podlahových krytin.

Patří mezi ně i kolekce Allure SPC. Ta nabízí specifické konstrukční řešení. Jedná se o podlahy s tzv. rigidním jádrem. Takto označujeme krytiny se zvýšenou odolností. Tyto podlahy se vyznačují dlouhou životností, snadno odolávají vlivu UV záření, opotřebení, zatížení i možnému mechanickému poškození, jako je například poškrábání. Nabízejí rovněž rozměrovou stálost a voděodolnost.

Vyznačují se stejně tak velmi jednoduchou instalací, a to díky technologii Droplock 100™. Pod tímto označením se ukrývá systém vybavený speciálním zámkem, který celý proces pokládky podlahy významně urychluje. Allure mohou být celoplošně lepeny, doporučujeme vždy konzultovat s technickým oddělením. Předem přilepená podložka, která minimalizuje přenášení zvuku, tlumí nárazy a poskytuje teplo a pohodlí pod nohama.

Kolekce Allure SPC nabízí pestrou škálu dekorů

Kolekce je na trh dodávána ve dvou provedeních - Express a Express Plus. Ty přinášejí především rozmanitou škálu dekorů. Tištěný film s nejvyšším rozlišením přináší krásu a reálnou strukturu přírodního dřeva se živou kresbou a skvělou barvou.
Na trh se tak s touto produktovou řadou dostává absolutně nadčasové a moderní pojetí podlah, které bylo s maximální péčí voleno designéry značky Supellex. Zároveň se jedná o privátní koncept. To znamená, že obdobné krytiny jednoduše u žádného jiného výrobce nenajdete.

V celé kolekci se nachází přírodou inspirované podlahy v intenzivních teplých barevných tónech, které napodobují dřevo, ale i minimalisticky chladné šedé varianty . Díky tomu se hodí skutečně do každého interiéru.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.