logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

FN NANO®Uni pro váš dům i zahradu

Představujeme vám nový produkt FN NANO®Uni. Jedná se o víceúčelový funkční minerální nátěr pro ochranu venkovních povrchů.

FN NANO®Uni pro ochranu venkovních povrchů

Nový produkt FN NANO®Uni je určen pro většinu domácích kutilů, kterým chceme usnadnit jejich práci do budoucna a hlavně ušetřit peníze i čas strávený nad údržbou povrchů kolem domu i zahrady.

Jedná se o ochranný fotokatalytický nátěr speciálně vyvinutý pro víceúčelové použití do exteriéru na veškeré nehydrofobní povrchy, jako jsou např.: dlažby, terasy, náhrobky, pergoly, střechy apod. Lze použít také na starší povrchy např.: plasty, lodě, hausbóty, obytné přívěsy, kde je již dostatečná přídržnost.
Vytvořený samočistící povrch tvoří dokonalý ochranný štít proti UV záření, mikrobiologickému napadení a usazováním špíny rozptýlené ve vzduchu.

Ukázka použití produktu na vytvoření samočistícího a bezúdržbového bazénu: Video –⁠ Jak na bazén bez chemie

Použitím přípravku FN NANO®Uni si budete moct užívat koupání v čistější a zdravější vodě bez pálení očí a svědění kůže.
Nyní je ta správná doba se připravit na bazénovou sezónu s minimální údržbou během letní sezóny.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svoje zkušenosti s tímto novým produktem a zašlete i fotografie, co vše jste tímto přípravkem ošetřili na e-mail: fn@fn-nano.com.

Nejoriginálnější aplikaci vybereme a majitel od nás dostane litrový produkt zdarma.

Ukázka použití produktu FN NANO®Uni


FN-NANO s.r.o.
logo FN-NANO s.r.o.

FN NANO® je technologie 21. století, která dokáže čistit vzduch a zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí. S touto technologií zůstávají povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií či plísní. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, alergeny i zápachy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.