logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ZIKKURAT - produkty pro lakování oceli i nátěry na betonové průmyslové podlahy

V nabídce nátěrů ZIKKURAT jsou zahrnuty produkty pro obecné průmyslové aplikace se zajímavým poměrem kvality a ceny. V nabídce jsou vedle produktů pro lakování oceli i nátěry na betonové podlahy.

Již staří Babylóňané věděli, že stavby na robustních základech poskytnou nejlepší ochranu a komfort svým obyvatelům na mnoho let. Hlavním cílem značky ZIKKURAT je využití těchto zásad a nabídnout produkty, které budou stejně úspěšně plnit toto základní zadání.

Využíváme všech svých znalostí a schopností, abychom dokázali dosáhnout těchto parametrů a mohli nabídnout zajímavé technické a ekonomicky příznivé řešení.

V nabídce průmyslových nátěrů ZIKKURAT jsou zahrnuty produkty pro obecné průmyslové aplikace se zajímavým poměrem kvality a ceny. V nabídce jsou vedle produktů pro lakování oceli i nátěry na betonové průmyslové podlahy.

ZIKKURAT


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.