logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová střešní terasa od WPC - WoodPlastic v Brně nabízí klid a krásný výhled

Trinity Office Center tvoří moderní blok kancelářských a obchodních budov přímo uprostřed Brna. Zaměstnancům a návštěvníkům tu nově slouží v pořadí už druhá střešní terasa z materiálu WoodPlastic®.

Zástupci investora vybrali na terasu prkna s na dotyk příjemným a zároveň výrazným povrchem Forest Plus ve světlém odstínu Teak od českého výrobce WPC - WoodPlastic. Barva terasy koresponduje s vysázenou zelení, s modrým nebem i s šedými prvky okolní zástavby. Světlá prkna zároveň brání přehřívání střechy.

WPC - WoodPlastic je ryze česká firma, která své výrobky dodává zákazníkům ve více než 30 zemích světa. Svá plnoprofilová prkna vyrábí ze směsi čisté dřevní moučky obohacené o zdravotně nezávadný a plně recyklovatelný polyethylen PE-HD.

Velkou výhodou českého výrobce nejsou jen plně zásobené sklady, ale i rozsáhlá celorepubliková síť certifikovaných spolupracovníků. Ti jsou schopni kdekoli pružně reagovat na každou zakázku, včetně těch hodně atypických, jako tomu bylo právě v Brně. 

Nová atypická terasa byla hotová za čtyři dny

Realizace na střeše Trinity Office Center se ujali technici brněnské společnosti Art Bazény. Vzhledem k exponované lokalitě nedaleko nákupního centra Vaňkovka bylo třeba zajistit přesun několika tun materiálu na střechu objektu jeřábem už v časných ranních hodinách.

Ačkoli jde o výrazně atypický půdorys, samotná instalace terasy, počínaje dopravou materiálu přes pokládku až po finální úpravy, trvala pouhé čtyři dny. Hned poté si mohli návštěvníci v pořadí už druhé terasy z materiálu WoodPlastic® na střeše Trinity Office Center začít vychutnávat výhled na dominantu města, Katedrálu svatého Petra a Pavla. 

Více informací


WPC - Woodplastic a.s.
logo WPC - Woodplastic a.s.

WPC - WoodPlastic je český výrobce a dodavatel originálních teras, plotů a obkladů řady Terafest® z kompozitu dřeva a vysokohustotního polyethylenu. Je vlastníkem licence na americkou laserovou technologii Strandex, kterou dále vylepšuje. Díky tomu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.