logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební podlahářská chemie Ardex

Jedna z vedoucích společností v oblasti kvality pro průmysl podlah a obkladů. Vyrábí speciální produkty stavební chemie pro různé oblasti použití.

Svět podlah Supellex nabízí vnitřní i venkovní podlahové krytiny, ale také řadu materiálů a produktů potřebných k realizacím. Mezi značky, které určitě můžeme doporučit, patří stavební podlahářská chemie Ardex. Společnost Ardex se na trhu dlouhodobě profiluje jako velmi kvalitní a patří k evropské špičce. Udává směr na poli kvality v oblasti obkladů i podlah. Specializuje se na lepení dlažby a obkladů, kvalitní produkty pro podlaháře a materiály na spárování. V naší nabídce najdete jejich výrobky určené k penetracím, nivelacím, opravným stěrkám a lepidla. Z jejich výrobků doporučujeme samonivelační stěrku Ardex C-DEX a samonivelační stěrku Ardex S-DEX, která vůbec nereaguje na vysoké teploty v těchto extrémních teplotních podmínkách a doba zpracování je 40 minut. S-DEX samonivelační hmota válcuje veškeré konkurence schopné produkty. Tuto stěrku doporučují vyzkoušet všichni podlaháři.


Produkty značky Ardex si můžete pořídit na našem e-shopu nebo ve Světě podlah Supellex v Praze, Brně, Ostravě, Plzni,Zlíně nebo Velké Bíteši. Konkrétní produkty konzultujte s našimi specialisty na podlahy, rádi vám poradí a doporučí vhodný výrobek.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.