logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dřevěné podlahy: Trendy pro rok 2021

Dřevěné podlahy jsou typické především svou dlouhou životností. Pokud je o ně správně pečováno, mohou sloužit dlouhé roky.

Je tedy logické, že při výběru je nutné volit takové úpravy a dekory, které budou nadčasové. I přesto je však možné vysledovat trendy, které výběr dřevěných podlah ovlivňují v průběhu let. Jaké podlahy tedy budou hrát prim v roce 2021?

Barevné trendy roku 2021

Pokud jde o barvy dřevěných podlah, v posledních letech jste mohli zaznamenat dva extrémy –⁠ populární jsou tmavé a hodně světlé podlahy, ideálně v chladnějších tónech. Červené, oranžové a medové tóny jsou naopak méně oblíbené. Tento trend je na vzestupu poslední desetiletí a ani v tomto roce to nevypadá, že by měl ze světa podlahových krytin zmizet. Vedou povrchové úpravy, které vypadají přirozeně.

Aktuálně jsou velmi moderní matné a pololesklé povrchové úpravy podlah. Jejich velkou výhodou je, že jsou méně náročné na údržbu. Zatímco na lesklých podlahách jsou kvůli vyššímu odrazu světla více vidět nečistoty nebo škrábance, matnější povrchové úpravy mnohé zamaskují. Díky tomu je nemusíte čistit tak často, a navíc vypadají mnohem déle hezky.

S chladnými tóny a matnou povrchovou úpravou tedy v roce 2021 rozhodně nešlápnete vedle. Populární budou také širší prkna a rustikální „opotřebovaný“ dekor. Chcete-li se inspirovat, prohlédněte si nabídku e-shopu INPARKET, kde najdete vysoce kvalitní dřevěné podlahy za bezkonkurenční cenu.


dlazba.cz
logo dlazba.cz

V rámci webu dlazba.cz nabízíme kvalitní dlažbu a obklady renomovaných italských keramiček za příznivé ceny. Specializujeme se jak na interiérovou, tak i na venkovní dlažbu. Do našeho sortimentu též spadá sanita a vybavení do koupelen.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.