logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čistící prostředky na podlahy Dr. Schutz

Čistící prostředky a doplňky na podlahy slouží k údržbě, péči i ochraně podlahových krytin. Výběr je velmi důležitý, špatně vybrané prostředky mohou podlahám zásadně uškodit a znehodnotit je.

Každá podlaha vyžaduje čištění a údržbu kvalitní chemií. Řada zákazníků Světa podlah Supellex ovšem dělá velkou chybu v tom, že nesvěřují péči o podlahu profesionální chemii. Často je totiž jednodušší sáhnout v drogerii či hypermarketu po univerzálním čističi na podlahy. Ten ovšem vůbec nemusí vyhovovat vašemu typu podlahy, může cíleně ničit její svrchní vrstvy nebo naopak zanechávat na podlaze mastný film, ze kterého se během let snadno stane mastné kluziště. Na podlaze tak uděláte více škody než užitku.

Ve Světě podlah Supellex doporučujeme čisticí prostředky Dr. Schutz. Jedná se o velmi kvalitní produkty vhodné na elastické podlahové krytiny, laminátové podlahy, lakované, olejované či voskované dřevo nebo korek. V jejich nabídce najdete i univerzální čističe, kterými můžete čistit různé druhy podlah v jedné domácnosti nebo přípravky pečující o kamenné podlahy. Kvalitní čisticí chemie zaručí vašim podlahám krásný a dlouhodobě stabilní vzhled. Čisticí prostředky Dr. Schutz jsou velmi kvalitní produkty, které jsou vhodné na elastické podlahové krytiny, laminátové podlahy, lakované, olejované či voskované dřevo a korek.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.