logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Luxusní dřevěná podlaha Parador je mezi podlahami matador

Sníte o opravdové dřevěné podlaze? Pokud vás nelákají vinylové nebo laminátové imitace dřevěných dekorů, prohlédněte si nabídku značky Parador.

Ve Světě podlah Supellex nabízíme dřevěné podlahy Parador už léta a kdybychom si vybírali vlastní dřevěnou podlahu pro náš domov, určitě bychom sáhli po této značce.

Dřevěná podlaha dokáže jako zázrakem viditelným způsobem zvýšit hodnotu obytných prostor. Dřevo dodá místnosti pocit tepla nejen viditelně, ale i fyzicky, když po podlaze budete našlapovat. I na dřevěné podlaze můžete uplatnit svůj styl a vkus. Vyberete si totiž prkna různých formátů a povrchové úpravy tak, aby se dřevěná podlaha perfektně hodila k celému ladění vašeho interiéru.

Ve Světě podlah Supellex si můžete vybírat z podlah Paradox z dubu, buku, jasanu, javoru, třešně, ořechu a dalších dřevin. Na našich prodejnách v Praze, Brně, Ostravě a Plzni najdete podlahy se dřevem jako bez poskvrnky i dřevěné podlahy, které otevřeně přiznávají suky a nejrůznější nepravidelnosti dřeva. Výběr té pravé pro váš interiér je už jen a jen na vás.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.