logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Plastový podlahový systémem Tile vhodný i pro revitalizaci balkónů

Poškozenou dlažbu není nutné vždy vybourat. Systém Tile je variabilní a má minimální nároky na kvalitu podkladu. Patří mezi moderní podlahové systémy s aplikací v podnikatelském i soukromém sektoru.

Reklama

Rychlá oprava balkónů a teras

Plastový podlahový systémem Tile je vhodný i pro revitalizaci balkónů. Poškozenou dlažbu s nekvalitním povrchem není nutné vybourat a nahradit novou, plastová podlaha se položí na stávající povrch. Výhodou je podstatně nižší cena a rychlost pokládky.

Vytvořený povrch je funkční a estetický, je protiskluzový, snižuje prašnost a je vhodný pro chůzi. Díky otvorům je trvale čistý a po dešti na něm nestojí voda. Chrání osoby i předměty při pádu. Také udržba je velmi jednoduchá.


Plastový podlahový systémem Tile, Foto AVANCE EUROPE s.r.o.
Prvky systému

Základním prvkem je deska 250x250mm. Vytvoření nájezdových hran se řeší pomocí rovného a rohového nájezdu. Jednotlivé díly se spojují plastovými spojkami, které jsou v příslušném počtu u každého modulu zahrnuty v ceně. Provedení povrchu všech dílů s otvory o průměru 12 mm je protiskluzové, výška desek je 16 mm.

Varianty

Základní, měkké provedení je určeno pro pohyb lidí a lehké přepravní techniky. Tvrdé provedení, je určeno pro více namáhané podlahy zátěží a manipulační technikou, popř. parkováním a pojezdem vozidel a pro varianta Recy je výchozím materiálem recyklovaný plast a je pouze ve tvrdém provedení. S ohledem na vstupní surovinu je pouze v černé barvě.


Plastový podlahový systémem Tile, Foto AVANCE EUROPE s.r.o.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.