logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dlažbu k bazénu vybírala pečlivě. Je spokojená s jejími technickými vlastnostmi

Eva Navrátilová z Brněnska ráda plave. Při výběru dlažby ke krytému plaveckému bazénu kladla důraz jak na hezký design, tak na důležité technické vlastnosti. Oba požadavky splňuje dlažba EC1.

Reklama

Dlažbu k bazénu vybírala pečlivě. Je spokojená s jejími technickými vlastnostmi

Paní Eva si přála mít ve svém vodním království bazénovou dlažbu v moderním stylu. A hledala dodavatele, který jí na klíč celý domácí plavecký areál navrhne. Na doporučení známého oslovila společnost M.B.KERAMIKA, která má ve svém sortimentu také dlažby určené pro použití k bazénu. „Spoustu dlažeb měli skladem, a tak bylo jednoduché vyskládat nám několik dlaždic na podlahu. Abychom si udělali představu, jak budou v místnosti vypadat, a jak je lze vzájemně kombinovat,“; přibližuje paní Navrátilová.

Než si manželé Navrátilovi vybrali vhodný obklad a dlažbu k bazénu, navštívili prodejnu M.B.KERAMIKY několikrát. „Vždy nám uvařili kafe, u kterého nám zodpověděli všechny naše aktuální dotazy,“; přibližuje paní Navrátilová. A jeden z prodejců se byl dokonce na jejich bazén párkrát osobně podívat, aby mohl doporučit co nejvhodnější řešení. „Spolupráce byla vynikající. I když jsme vybírali dlouho, stále nám dle našeho přání navrhoval další varianty dlažby. Vysvětloval nám, jaké mají technické vlastnosti. Hlídal také, aby naše dlažba k bazénu měla potřebný protiskluz,“; vysvětluje zákaznice.

Po několikatýdenním přemýšlení manželé Navrátilovi vybrali k bazénu velkoformátovou dlažbu EC1 v jemném „technickém“ vzhledu kamene. Obklady a dlažby EC1 mají široké spektrum barev, řadu rozměrů, povrchových úprav, speciálních bazénových lemů, tvarovek k bazénu a dalších prvků. „Na této kolekci obkladů a dlažeb nás zaujal jak moderní vzhled, tak i možnost vzájemného kombinování,“; dodává paní Eva.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.