logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ceresit uvádí na trh novou bleskovou opravnou pryskyřici PE-KITT

Rychletvrdnoucí opravná pryskyřice PE-KITT je určena k pevnému uzavření trhlin a spár v potěrech před stěrkováním nebo lepením podlahových krytin. Nabízí rychlé vytvrzení a vysokou pevnost, vhodná i na podlahové vytápění.

Reklama

Rychletvrdnoucí opravná pryskyřice PE-KITT je určena k pevnému uzavření trhlin a spár v potěrech před stěrkováním nebo lepením podlahových krytin. Mezi její přednosti patří velmi rychlé vytvrzení a vysoká pevnost, bez problémů ji lze použít i na podlahové vytápění.

PE-KITT nahrazuje v sortimentu podlahové chemie Ceresit opravnou pryskyřici CN 89. Ve srovnání s původním výrobkem novinka rychleji vytvrzuje (cca po 4-6 minutách), dříve je možné ji také přestěrkovat (po 20 – 30 minutách). Doby zpracování a vytvrzení opravné pryskyřice Ceresit PE-KITT závisí na teplotě vzduchu i podkladu a na relativní vlhkosti vzduchu. Za tepla se zkracují, za chladu prodlužují.

Opravná pryskyřice se dodává v 1,45 kg plechové nádobě s pryskyřičnou složkou a 2x 25 g plastovými tubami tužidla. Tvrdidlo z tuby stačí vytlačit do pryskyřičné složky (plechová nádoba) a důkladně promíchat, dokud není dosaženo stejnoměrného zabarvení. Míchací poměr pryskyřice k tvrdidlu je 100:2, minimální doba míchání je jedna minuta. Ceresit PE-kitt se nanáší špachtlí, ale lze ji aplikovat také z plastové patrony výtlačnou pistolí.


Další informace najdete na www.podlahy.ceresit.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.