logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vybíráte teplovodní nebo elektrické podlahové topení?

Spor dvou podpodlahových technologií se rozhoří vždy s novou silou, jakmile se na trhu objeví nějaká nová technologická novinka. Takový „spor“ se určitě netýká těch, kteří nemají jinou možnost než topit elektřinou. Pokud to nejsou rozhazovační milionáři, pak je to volba jasná.



Zvolí elektrické podlahové topení, protože každá jiná volba je nákladná a provozně drahá, ale – a to je to podstatné – je méně účinná. Nemusí to řešit ani ti, kteří nemají z hlediska konstrukčního řešení podlahy jiné východisko. Například v panelových domech je podlahové teplovodní topení vyloučené – potřebuje výšku 7-12 cm podle toho, zda se jedná o poloakumulační nebo akumulační pokládku.

Na rozdíl od toho je systémy Raychem možné namontovat například přímo na existující podlahu. Rohož T2QuickNet má tloušťku pouhé 3 mm, takže navýšení konstrukční výšky podlahy nepředstavuje žádný problém. Dokonce i samoregulační systém T2Red a T2Red s T2Reflecta má pouze 13 mm tloušťky, což umožňuje prakticky konstrukčně neomezené využití.

Řešit by to tedy měli ti, kteří se zajímají o úsporné, moderní, komfortní, ekologické a provozně nenáročné bezúdržbové topení a mají možnost výběru. To vše totiž dokáže splnit elektrické podlahové topení Raychem v případě novostavby i rekonstrukce.


Raychem topné systémy
logo Raychem topné systémy

Elektrické topné systémy. Vynálezce samoregulační technologie. Úsporné elektrické podlahové topení, ochrana okapů a svodů, venkovních ploch a potrubí. Detekce úniku kapalin s mimořádnou přesností. HWAT - Energeticky a ekonomicky úsporný systém pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.