logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DEVIregTM Touch právě přichází

Dánský výrobce DEVI uvádí na trh termostat DEVIregTMTouch. Novátorský termostat s ovládáním pomocí 2" dotykového displeje pro regulaci elektrického vytápění, který umožňuje skutečně jednoduché ovládání.

Vše, od první instalace po nastavení časovače, je jednodušší než kdykoli dříve. DEVIregTM Touch právě přichází!

Chytrý.

Promyšlený design, intuitivní ovládání a časově úsporná dvoudílná konstrukce termostatu jsou jen dílčími příklady toho, jak chytře je termostat zkonstruován. Překrásný design ladí s libovolným interiérem. Můžete použít designový rámeček DEVI nebo ho zkombinovat prakticky se všemi rámečky pro el. instalace jiných značek. Dvoudílná konstrukce umožňuje dokončit instalaci tehdy, až Vám to bude nejlépe vyhovovat. Během několika sekund jednoduše nacvaknete horní díl na již instalovanou a zapojenou zabudovanou část.

Jednoduchý.

Novátorský termostat s ovládáním pomocí 2DEVIregTMTouch

DEVIregTM Touch se velmi jednoduše ovládá, jak prokázaly četné reakce zákazníků, které jsme shromažďovali během vývoje termostatu. Montážní pracovníci chválí průvodce snadným nastavením a možnost použití unikátního kódu, díky čemuž lze termostat nastavit během několika sekund. Tentýž kód lze použít pro export nastavení do počítače a zajistit tak snadné řešení problémů na dálku. Díky možnosti nahradit termostaty mnoha jiných značek a přitom zachovat stávající podlahové čidlo je termostat DEVIregTM Touch nejvhodnějším termostatem pro novou výstavbu i pro renovace.


Spolehlivý.

U nového termostatu DEVIregTM Touch se můžete spolehnout na špičkovou kvalitu a servis. Speciálně pro termostat DEVIregTM Touch byla vytvořena služba výměny výrobku prostřednictvím webu. Pokud dojde k nepravděpodobné události a u výrobku se vyskytne závada, můžete obdržet náhradní termostat přímo z továrny značky DEVI v Dánsku. Výrobek Vám bude zaslán do 48 hodin, abychom poskytli Vašim zákazníkům bezproblémovou a mimořádně rychlou službu.

Funkce a výhody:
  • 2" dotykový displej s intuitivním a přehledným menu v 19 jazycích
  • Plně flexibilní programování časovače s přesností nastavení na 15 minut
  • Bezproblémová instalace prakticky do všech dostupných rámečků
  • Systém kódů pro odstraňování problémů na dálku
  • Balíček pro snížení spotřeby energie zahrnující detekci otevřeného okna, informace o spotřebě energie, rychlé tlačítko a inteligentní časovač 3. generace s funkcí útlumu.
  • 5letá záruka a výměna výrobku prostřednictvím webové služby
DEVIreg<sup>TM</sup> Touch

Zkuste to.

Značka DEVI je opravdu přesvědčena, že vyrobila termostat, o jaký jste nás Vy a Vaši zákazníci prosili. Můžete sami ověřit, jestli se nám to podařilo, pomocí virtuálního termostatu DEVIregTM Touch. Jedná se o kopii 1:1 termostatu DEVIregTM Touch. Vyzkoušejte ji na webu, ve svém chytrém telefonu nebo tabletu. Jednoduše přejděte na touch.devi.cz, naskenujte QR kód nebo si stáhněte aplikaci z Appstore nebo Android market a přesvědčte se sami. DEVIregTM Touch. Zapomeňte na všechno, co jste znali.
Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI
logo Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI

Komfortní a úsporné elektrické podlahové vytápění DEVI, temperování studených podlah. Ochranný systém pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřevy potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Projekty - dodávky - montáže ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.