logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinka od průkopníků v oboru kabelů pro elektrické vytápění

Kabel pro elektrické vytápění DEVIflex™

Značka DEVI navrhuje a vyrábí kabely pro elektrické vytápění již více než 50 let. Naše poslední inovace DEVIflex™ spojuje větší pevnost s mimořádnou flexibilitou a odolností. Inovativní kabel pro elektrické vytápění nahrazuje úspěšný produkt DTIP.

DEVIflex™: Síla. Flexibilita. Spolehlivost

Snadná instalace

Díky kulatému profilu kabelu a dobře viditelnému připojení studeného konce je kabel DEVIflex™ vhodný k použití v jakékoli nové aplikaci nebo rekonstrukci podlahového vytápění. Pro ještě vyšší bezpečnost a odolnost je navíc topný kabel vybaven plně odstíněným dvojitým vodičem a samozřejmě jednoduchým a snadno obnažitelným studeným koncem.

Klíčem je spolehlivost

Kabel DEVIflex™ je mimořádně odolný a plně vyhovuje nejdůležitější normě pro výrobky v tomto oboru: IEC 60800:2009. Kromě toho lze kabel bezpečně instalovat při nízkých teplotách až −5 °C. Díky této vlastnosti se prodlužuje období, kdy lze kabel instalovat.

Komplexní kontrola kvality

Předtím, než kabel DEVIflex™ zabalíme a připravíme k expedici do centrálního skladu v dánském městě Vejle, pečlivě kontrolujeme a testujeme každý centimetr, abychom vám pro vaši práci zajistili ty nejkvalitnější výrobky.

DEVIwarranty™

Kvalitou kabelů DEVIflex™ jsme si jisti natolik, že každý kabel dodáváme nově s jedinečnou zárukou DEVIwarranty™ v délce trvání 20 let.

Vyrobeno pro snadný život

01. Srdce skvělého kabelu

Vodiče v dvoužilovém kabelu DEVIflex™ mají oddělené specifikace, aby odpovídaly příslušným hodnotám odporu. Izolační materiál XLPE, který dává kabelu jeho sílu, je protlačovaný mezi oba vodiče při teplotě 190 stupňů Celsia.

02. Chlazený až do jádra

Dvoužilový vnitřní kabel je chlazený v dlouhé lázni. Aby izolační materiál XLPE získal požadovanou úroveň tvrdosti, prochází kabel lázní několikrát.

03. V drážce

Cínovaný měděný zátěžový drát je veden do speciální drážky v materiálu XLPE vnitřního kabelu. To je klíč k vytvoření neuvěřitelné pružnosti řady DEVIflex™.

04. Bezpečně ochráněný

Jakmile je zátěžový drát na svém místě, namotá se hliníkový plášť, který plně odstíní vnitřní jádro a zátěžový drát pro dosažení maximální ochrany.

05. Rychlé omotávání

Průměrnou rychlostí 100 metrů za minutu je kabel potažen silným, flexibilním PVC – v červené barvě pro DEVIflex™ a v černé barvě s UV ochranou pro DEVIsafe™.

06. Zkoušky kvality

Každý kabel prochází přísnými zkouškami. Režim vícebodových zkoušek zahrnuje ohmický odpor, vysoké napětí (11 000 V) a kontroly materiálu pro zajištění bezvadné kvality každého kabelu DEVI.

07. Vodotěsná konstrukce

Studený vodič je připevněn k topnému kabelu pomocí nýtů a nakonec je utěsněn pomocí smršťovací trubičky, aby byl spoj vodotěsný a pevný. Má menší průměr a je rovně kulatý, což usnadňuje instalaci bez ohrožení kvality. Spoj je poté explicitně zkontrolován pomocí počítačové technologie.

08. Kvalita, která je vidět

Na robustní spoj studeného vodiče je aplikován smršťovací potah se silným nehořlavým polyolefinem pro maximální ochranu a trvanlivost. Jeho jasná viditelnost zajišťuje trvalou rozpoznatelnost a je zásadní pro to, aby topný kabel nebyl nainstalován do trubky ve stěně.

09. Konečné schválení

Nejmodernější kamerové a počítačové srovnávací techniky automaticky porovnají spoj studeného vodiče a koncový spoj z hlediska jejich technických požadavků. Pokud je zjištěna byť jen nejmenší odchylka, kabel je odebrán z montážní linky.

10. Označen, zabalen, odeslán

Po úspěšném absolvování všech zkoušek jsou kabely DEVIflex™ připraveny k zabalení a odeslání. Každá krabice je přehledně označena s uvedením údajů o obsahu a specifikaci kabelu a uvnitř je přiložena příručka v několika jazycích. Z centrálního skladu ve městě Vejle v Dánsku jsou kabely DEVIflex™ posílány velkoobchodním, montážním a partnerským firmám po celém světě.

Připraven na budoucnost

Technologie nové generace

DEVIreg™ Touch
DEVIreg™ Touch

Kabel DEVIflex™ se jednoduše instaluje, je výjimečně spolehlivý a vyhovuje nejdůležitějším předpisům v oboru. Díky výbornému energetickému výkonu, bezpečnostním vlastnostem a naší jedinečné 20leté záruce DEVIwarranty™ je tento kabel ideální volbou pro náročné zákazníky po celém světě.

Chcete-li zjistit více o kabelech DEVIflex™ nebo o jakémkoli jiném z našich produktů či řešení pro elektrické vytápění, jednoduše navštivte www.devi.cz

DEVIreg™ Touch: perfektní doplněk kabelů DEVIflex™

Chcete-li zajistit absolutní pohodlí, efektivitu a nízké náklady na vytápění zvolte náš inteligentní dotykový termostat DEVIreg™Touch. Má intuitivní ovládání a lze ho snadno nastavit, podporuje odstraňování problémů na dálku a má jedinečný design, který si vaši zákazníci ihned zamilují.


Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI
logo Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI

Komfortní a úsporné elektrické podlahové vytápění DEVI, temperování studených podlah. Ochranný systém pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřevy potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Projekty - dodávky - montáže ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.