logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Po roce opět hledáme nejlepší moderní domy Česka

Společnost ABF, a.s. a Státní fond životního prostředí České republiky ve spolupráci s Centrem pasivního domu vyhlašuje již čtvrtý ročník soutěžní přehlídky Pasivní dům 2018.

Soutěž si klade za cíl vyhledat, zmapovat a ocenit nejzajímavější úsporné stavby na území České republiky. Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – Zelená novostavba a Zelená rekonstrukce. Do soutěže lze přihlásit nejen domy v pasivním či nulovém standardu, ale i další stavby s velmi nízkou energetickou náročností a u rekonstrukcí splňující požadavky programu Nová Zelená Úsporám – ať už jde o domy rodinné, bytové, administrativní, nové nebo do úsporné energetické třídy nově zrekonstruované.

Jak se zapojit do soutěže?

PŘIHLÁSIT stavbu do soutěže je možné do 3. prosince 2018 na www.pasivni-dum.cz. Současně s přihlášením do soutěže lze dům přihlásit k prohlídce na Dny pasivních domů, které se konají od 9. do 11. listopadu 2018.

Důležité termíny

Od 10. do 17. prosince 2018 zasedá odborná porota, která kontroluje, zda přihláška splňuje všechny náležitosti a vybírá vítěze odborné poroty v kategoriích Pasivní dům a Ostatní energeticky úsporné budovy.

Vyhlášení vítězů se uskuteční 7. 2. 2019, u příležitosti zahájení veletrhu FOR PASIV. Sedmý ročník tohoto veletrhu zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy se bude konat v termínu 7.–9. 2. 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Po roce opět hledáme nejlepší moderní domy Česka

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.