logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rekuperační jednotka Jablotron Futura také na Dnech pasivních domů 2018!

Ve dnech 9.-11.11. se otevřou dveře pasivních domů v rámci Dnů pasivních domů 2018. Budoucí majitelé a stavitelé pasivních domů mají skvělou příležitost získat informace z první ruky, zeptat se obyvatelů pasivních domů, jak se jim v nich žije, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy.

Dobře navržený pasivní dům potřebuje, kromě jiného, i správný systém řízeného větrání s rekuperací. Do letošního ročníku této akce se přihlásili i majitelé domů s rekuperační jednotkou Jablotron Futura. Ta je inovativní jako celek a řadou vlastností se odlišuje od jiných rekuperačních jednotek - ať už je to fungování bez předehřevu až do teploty -19 ºC a s tím spojená nízká spotřeba energie, navracení vlhkosti díky řízenému entalpickému výměníku, nebo vzdálená správa přes cloudové služby Jablotron. Co však dělá Futuru opravdu atraktivní, je fakt, že je součástí kompletního portfolia zajišťujícího bezpečí a pohodlí v domácnostech.

Jestli chcete přihlášený pasivní dům navštívit, kontaktujte nás, rádi tuto návštěvu zprostředkujeme.

A pokud byste náhodou měli v nejbližších dnech naplánovanou cestu do USA, zavítejte do Colorada. V Masonville u Andrewa Michlera naleznete první pasivní dům v USA, kde se o čerstvý vzduch stará také naše rekuperační jednotka. Andrew Michler je se svým pasivním domem do akce také zapojen (Passive House Day Participation 2018, ID stav-by: 4497).

Více informací naleznete na stránkách Centra pasivního domu nebo passivhausprojekte.de.

jablotron rekuperace futura dny pasivních domů 2018/
Máte zájem o návštěvu přihlášeného domu? Kontaktujte nás, rádi tuto návštěvu zprostředkujeme.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.