logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hlasujte o nejlepší pasivní dům roku 2017

Odstartoval 3. ročník soutěžní přehlídky pasivních domů. V období 8. – 31. ledna 2018 se může do hlasování zapojit také veřejnost.

Ocenění Pasivní dům 2016 získala dřevostavba stojící v Černošicích Ing. architektky Ireny Truhlářové z ateliéru ARCHCON atelier, s.r.o.
Ocenění Pasivní dům 2016 získala dřevostavba stojící v Černošicích Ing. architektky Ireny Truhlářové z ateliéru ARCHCON atelier, s.r.o.

Společnost ABF ve spolupráci s Centrem pasivního domu a za podpory Státního fondu životního prostředí České republiky a Ministerstva pro místní rozvoj České republiky hledají ty nejzajímavější energeticky úsporné stavby v České republice.

Veřejnost může v období 8. – 31. ledna 2018 hlasovat n stránkách PASIVNÍ DŮM. Vyhlášení vítězů se uskuteční 8. února 2018 při příležitosti zahájení šestého ročníku veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV, který se uskuteční 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Ocenění Pasivní dům 2016 získala dřevostavba stojící v Černošicích, kterou navrhla architektka Irena Truhlářová z ateliéru ARCHCON atelier, s.r.o. Hlas vítěznému domu dala téměř pětina hlasujících (17,3 %) ze 4815 lidí. Do loňského ročníku se přihlásilo 53 originálních energeticky šetrných staveb. Majitelé vítězného domu získali Cenu veřejnosti a americkou dvoukřídlou lednici.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.