logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Navštivte jediný veletrh domů nové generace v ČR - FOR PASIV 2014

Aktuální trendy a novinky v oblasti nízkoenergetického, pasivního a nulového stavění přinese 2. ročník veletrhu FOR PASIV, který od 23. do 25. ledna 2014 představí v prostorách PVA EXPO PRAHA.

Přehlídka energeticky úsporného bydlení

Jak stavět energeticky šetrné domy a jak docílit efektivního snížení energetické náročnosti již stávajících budov? Navštivte jediný veletrh domů nové generace v ČR spojený s přehlídkou energeticky úsporného bydlení spolu s MEDIATELem!
Veletrh FOR PASIV 2014 představí desítky předních firem působících v tomto oboru a nabídne i možnost setkání s odborníky v rámci doprovodných přednášek a konferencí.

Zveme Vás na konferenci STAVÍME RODINNÝ PASIVNÍ DŮM

Pojďte s námi projít stavbou pasivního domu od základové desky až po střechu. Dozvíte se nejdůležitější principy pasivních domů, specifika jejich stavby a zkušenosti s výstavbou. Ukážeme vám, jaké materiály a technologie jsou pro takový typ domu nejvhodnější. Zástupci Státního fondu životního prostředí vám poradí, jak využít statní dotace z programu Nová zelená úsporám.

Zveme Vás na seminář REKONSTRUKCE A SANACE BUDOV DO PASIVNÍCH STANDARDŮ

Chystáte se na rekonstrukci rodinného nebo bytového domu? Přijďte se dozvědět jak na to. Poradíme vám, kde sehnat finance, jaké zvolit materiály a technologie. Dozvíte se co je trvale udržitelná výstavba, zkušenosti ze zahraničí a kde všude se dá za provoz domu ušetřit.

Zveme Vás na příběh pasivní dřevostavby z Řevnice u Prahy

Sobotní program (25. 1. 2014) přinese i celkový exkurz do problematiky pasivních domů a poslechneme si příběh jedné pasivní dřevostavby z Řevnice u Prahy. Jaké to je, když je budoucí majitel zároveň architektem a autorem svého domu?

Získejte zlevněnou vstupenku na veletrh FOR PASIV a souběžně konané veletrhy STŘECHY PRAHA a SOLAR PRAHA 2014.

přehlídka energeticky úsporného bydlení - FOR PASIV 2014

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.