logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Příběh malebné pasivní poloroubenky

Navštivte sobotní program (25.1.2014) veletrhu FOR PASIV 2014 a poslechněte si příběh malebné pasivní poloroubenky stojící v chráněné krajinné oblasti Lužických hor.

Příběh malebné pasivní poloroubenky
Pasivní poloroubenka v Lužických horách

Rádi bychom Vás pozvali nejen na stánky vystavovatelů, ale i na doprovodný program veletrhu.

Sobotní program (25. 1. 2014) přinese i celkový exkurz do problematiky pasivních domů a poslechneme si příběh malebné pasivní poloroubenky stojící v chráněné krajinné oblasti Lužických hor, která v sobě citlivě kombinuje prvky tradiční místní lidové architektury s nejmodernějšími poznatky a technologiemi.
Nechte si od koordinátora stavby Ing. Petra Dusila z DOMY ATREA a také od majitele této pasivní poloroubenky vyprávět, jak se dům navrhoval, stavěl, jak se v něm bydlí a jakou má spotřebu energie v průběhu roku. A přesvědčte se na vlastní oči, zda v pasivním domě můžou být tradiční kachlová kamna.

logo člen centra pasivního domu
Jak stavět energeticky šetrné domy a jak docílit efektivního snížení energetické náročnosti již stávajících budov?

Aktuální trendy a novinky v oblasti nízkoenergetického, pasivního a nulového stavění přinese druhý ročník veletrhu FOR PASIV. Ve dnech od 23. do 25. ledna 2014 představí FOR PASIV v prostorách PVA EXPO PRAHA desítky předních firem působících v tomto oboru.

Využijte pro návštěvu zlevněné elektronické vstupenky a zarezervujete si místo na přednáškách včas.
Více informací naleznete na www.forpasiv.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.