logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

KORADO na ISH představilo inovace podlahových konvektorů

Co nového přinese rok 2019 v oboru vytápění, klimatizace a sanitární techniky, prozradil březnový mezinárodní veletrh ISH ve Frankfurtu. Změny ve svém portfoliu představil i český výrobce otopných těles a rekuperací, společnost KORADO. Po loňských inovacích v sortimentu lavicových konvektorů a designových otopných těles se proměny dočkají podlahové konvektory.

Highlightem prezentace KORADO byly inovované podlahové konvektory KORAFLEX. Do nabídky se dostanou ve druhé polovině letošního roku a budou představovat významné rozšíření portfolia. Přibydou nové rozměry – výška konvektoru bude začínat už na 6 centimetrech, což stavebně znamená výrazně menší prostor v podlaze potřebný k instalaci. Nové rozměry doplní rozšířená nabídka designů krycích mřížek, díky čemuž se snadno přizpůsobí každému interiéru.


KORADO na ISH prezentovalo řešení i pro koupelnová tělesa. Už na podzim loňského roku společnost představila návštěvníkům veletrhu FOR ARCH designový otopný žebřík KORATHERM AQUAPANEL. Ten nyní prezentovala i mezinárodnímu publiku. Změnu tento český výrobce připravil i v sortimentu klasických deskových radiátorů. Na veletrhu uvedl svou novinku, která nahradí několik stávajících modelů a to, univerzální deskový radiátor RADIK VKM8, který nabízí až 48 možností připojení.

Poslední novinkou, se kterou se mohli návštěvníci ISH u stánku KORADO setkat, se staly centrální rekuperační jednotky značky ThermWet. Čerstvý člen skupiny KORADO na ISH prezentoval jednotku Ventbox 300 s možností integrovaného webového rozhraní pro nastavení časových intervalů a možností připojení až šesti čidel CO2 a vlhkosti. Novinkou, kterou jednotka nabízí je mimo jiné náhled aktuální a celkové spotřeby energie, servisní informování o potřebě výměny filtrů a případných závadách a předpověď počasí.





KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.